ARENDAL :Tok Kobbertyver på fersk gjerning

**MANDAL: Kontroll

00.25:** En patrulje har hatt en liten kontroll i Holum der de stoppet fem kjøretøy. Én av disse blir avskiltet.

KRISTIANSAND : Mistanke om innbrudd etter leilighetsbrann

**KRISTIANSAND: Høy musikk

00.32:** Det kommer klage på høy musikk fra en adresse på Lund. Melder har prøvd å snakke vertskapet til fornuft uten å lykkes. Politiet får derimot bedre resultater.

**KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

00.49:** Havana Etcetera melder at de har problemer med en vanskelig gjest. Politiet har ikke mulighet til å bistå på grunn av andre oppdrag. Vaktene på stedet får bortvist personen på egenhånd.

**KRISTIANSAND: Besittelse av hasj

02.06:** En patrulje kommer over to personer som er i besittelse av hasj i Vestre Strandgate. Begge blir pågrepet. En mann (32) og en kvinne (31) overnatter i arresten.

**LILLESAND: Krakilsk gjest

02.13:** Det meldes om en krakilsk gjest hos ”2 etage” i Lillesand. En østeuropeer har langet ut slag mot et par ansatte på stedet før de fikk kontroll over han. Politiet har pågrepet mannen som blir satt i arresten og anmeldt.

**ARENDAL: Slåsskamp

02.46:** Det meldes om slåsskamp hos Syrdalens hjørne i Arendal. En person blir kjørt til legevakt hvor han må sy et par sting. Det er uklart hva som har skjedd og politiet får ikke utpekt noen gjerningsmann. De avventer derfor anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Klage på høy musikk

02.47:** Det kommer klage på høy musikk fra en fest i Paradisveien i Kristiansand. Politi har vært på stedet og dempet lydnivået.

**KRISTIANSAND: Urinering

02.52:** En person blir tatt for urinering i Markens gate. Han har heller ikke legitimasjon og blir derfor brakt inn til arresten for legitimasjonssjekk.

**SØGNE: Bil i grøfta

03.16:** En bil har havnet i grøfta langs Eikestølveien i Søgne. Da politi kommer til stedet kort etter, står en kar ved bilen som er synlig beruset. Han blir pågrepet med mistanke om kjøring i påvirket tilstand og det blir sikret nødvendige prøver. Den 33 år gamle mannen får også beslaglagt førerkortet.

**FARSUND: Stakk fra drosjeregning

03.15:** En drosjesjåfør har kjørt en passasjer fra Evje til Vanse da passasjeren stikker av uten å gjøre opp for seg. Politiet har fått fremskaffet personalia og avventer anmeldelse fra drosjeselskapet.

**VENNESLA: Vil ikke stoppe

03.27:** Patruljen i Vennesla kjører bak en bil som ikke vil stoppe. Etter kort tid ombestemmer sjåføren seg og stopper for patruljen. Det viser seg at den 19 år gamle sjåføren ikke har gyldig førerkort og han blir anmeldt for det.

**KRISTIANSAND: Plager operasjonssentralen

03.43:** En kvinne ringer operasjonssentralen et utallige ganger i løpet av natta. Etter 30-40 oppringninger oppsøker politiet kvinnen på hennes hjemadresse og opplyser ettertrykkelig at hvis oppringningen fortsetter så venter det anmeldelse og beslaglegging av telefon. Politiet får ikke flere telefoner fra kvinnen den natta.

**BIRKENES: Låste ute samboeren

04.07:** Et samboerforhold i Birkeland blir satt på prøve etter at den kvinnelige part blir låst ute fra deres adresse. Politiet kommer til stedet og megler mellom partene. Den kvinnelige parten velger å ta med seg noen eiendeler og får skyss av politiet til en venninne hvor hun kan overnatte.

**VENNESLA: Forundret kunde

05.15** : Betjeningen ved Shell/Seven Eleven på Vikeland i Vennela ber om bistand til på få fjernet en person. Politiet får hentet kunden som var noe forundret over å ha havnet i Vennesla. Politiet kjører han hjem.

**MANDAL: Skyter opp fyrverkeri

05.55:** En sivilpatrulje i Mandal kommer over en person som fyrer opp fyrverkeri ved Bryggegata. Personen hopper så inn i en bil som blir stoppet av patruljen. Fyren blir så vanskelig og begynner å kverulere med patrulje. Hans far som også er i bilen, blir hissig og dytter til den ene tjenestemannen. Dermed blir både far og sønn anmeldt.

**VENNESLA: Tagging

09.49:** Det meldes om omfattende tagging på Vennesla ungdomsskole. Politiet harvært på stedet og dokumentert skadene.

**KRISTIANSAND: Butikktyv

12.45:** Vektere ved Slottskvartalet tar en kvinnelig butikktyv som ikke villegitimere seg. Politiet blir tilkalt ogfår fremskaffet identiteten til den 31 år gamle russiske kvinnen.

**KRISTIANSAND: Kjørte av veien

13.30:** En bil kjørte av veien på Kulieveien. Vitner melder at personen som satti bilen så mistenkelig ut. Da politiet kommer til stedet er han borte. Den nå forlatte bilen blir tauet bort sidenden står trafikkfarlig til.