Om lag 30 slike "roser" er nå fryst fast på utsiden av butikken. Foto: Hans Jacob Brekke
Butikksjefen må leie inn lift for å få fjernet sølet høyest oppe. Foto: Hans Jacob Brekke
Butikksjef Glenn André Gautestad er oppgitt over hærverket. Foto: Hans Jacob Brekke

Se flere bilder over.

KRISTIANSAND: — Jeg merker at jeg blir lei meg. Det blir alle som jobber her. Vi prøver å bygge opp om god service, men her er det tydeligvis noen som ikke er fornøyd med oss, forteller butikksjef Glenn André Gautestad hos Torshov bilrekvisita i Sørlandsparken.

— At noen går og kjøper egg, for så å kaste dette på butikken vår er litt ufattelig.

Mandag morgen møtte de ansatte ved Torshov bilrekvisita en fasade nedgriset med egg. Med om lag 30 egg er vinduer og inngangsparti bombardert i løpet av helga.

Fryst fast

Butikkarbeiderne har fått rensket vekk det verste griset rundt inngangsdøra, men fremdeles henger det gule "roser" over hele den store vindusfasaden.

— Vi har prøvd å vaske en del av det vi rekker, men dette har fryst fast i kulda og er nærmest umulig å få bort, sier Gautestad.

Nå venter han på litt mildvær for å lettere kunne fjerne resten. Men jobben blir heller ikke da helt enkel. Eggene som er kastet høyest opp, har truffet bygget fem meter over bakken.

— Vi kan ikke løpe ut med gardintrappa. Her må vi leie inn en lift for å komme opp, så det vil koste noen tusen kroner, sier butikksjefen.

Tredje gang

Det er heller ikke første gang utsalget blir "egget".

I 2010 ble det også kastet egg på bygget. Da var det i tillegg tagget "ADS suger" på en tilhenger.

— ADS er et merke vi forhandler. Og vi tenkte da at det var en kunde som var misfornøyd eller noe, sier Glenn André Gautestad.

Etter at eggesølet var vasket vekk den gang, ble butikken bombardert en gang. Bare noen dager senere.

— Dette er frustrerende, sier butikksjefen.