**KRISTIANSAND: Tiggere bortvist fra 7-Eleven

00.15:** Ansatte ved 7-Eleven ble plaget av noen intense tiggere. De ble tilsnakket av politiet og bortvist fra stedet.

**GRIMSTAD: Bilist stoppet ikke for kontroll

00.28:** Politiet stanset en bil på Fevik hvor fører forsøkte å unndra seg kontroll. Føreren fikk førerkortet beslaglagt for ikke å ha stanset.

**GRIMSTAD: Mann slo av speil på bil

00.33: P** olitiet fikk melding om at en mannsperson surret midt i veien. Vedkommende skal også ha slått av speil på en bil. Politiet så etter mannen uten resultat.

**KRISTIANSAND: Beruset mann lå i veien

00:49:** Politiet rykket ut etter melding om at en beruset person lå i veibanen på Tveit. En ung herremann ble kjørt hjem av politiet.

**SØGNE: Kranglig på nattbussen

01.59:** Politiet fikk melding om krangling på nattbussen. Politiet kjørte til stedet hvor partene roet ned og ble sendt hver til sitt.

**LYNGDAL: Bråk og fyrverkeri

02:10:** Det ble meldt om mye bråk og fyrverkeri i området ved Romsleiren. Det var rolig da politiet ankom stedet.

**SONGDALEN: Kjøring uten førerkort

02.20:** En mann ble stanset av politiet ved Brennåsen og anmeldes for kjøring uten førerkort, samt for å være i besittelse av mindre mengder narkotika.

**KRISTIANSAND: Mann pågrepet for bråk i Kvadraturen

02.54:** Det kom inn melding om amper stemning utenfor 7-Eleven. Politiet dro til stedet hvor en person ble innbrakt for å ha laget bråk.

**KRISTIANSAND: Person pågrepet for narkotika

03.14:** En person ble pågrepet av politiet for å være i besittelse av mindre mengder narkotika.

**MANDAL: Promillekontroll

03.05-03.25:** Politiet gjennomførte en promillekontroll i Mandal sentrum. Alle sjåførene var edrue.

**EVJE OG HORNNES: Krangling i Evje sentrum

02.57:** Politiet rykket ut da det ble meldt om krangling i Evje sentrum. Partene ble sendt hver til seg, og det er mulig det kommer inn anmeldelse fra en av dem.

**GJERSTAD: Grovt tyveri

08.01:** I løpet av fredag kveld eller natt til lørdag har det vært grovt tyveri fra en bolig i Gjerstad. Kjellervinduet er brutt opp. Foreløpig har politiet ikke oversikt over hva som er stjålet.

**SØGNE: Hest på E 39

09.11:** Politiet rykket ut for å ta hånd om en hest som løp østover fra Trybakkene mot Søgne på E 39. En hestekyndig bilist tok hånd om hesten Sofie før politiet kom til stedet. Klokken 11.55 melder politiet at hesten er gjenforent med sin eier.

**FARSUND: Bil kjørte på ku

10.01:** Ei ku avgikk ved døden etter å ha blitt påkjørt av en bil i Hjelledalen på Vanse. Ingen andre ble skadet. Eier av kua ble varslet og vil ta seg av denne.

**KRISTIANSAND: Mann med harpun ble pågrepet

10.12:** Politiet fikk melding om at en mann med harpun gjorde innbrudd i en bil i Voiebyen. En politipatrulje pågrep en 29 år gammel mann som var i besittelse av oppspent harpun og tre kniver.

**MARNARDAL: Tyveri fra bolig

10.52:** Det ble meldt om tyveri fra en bolig under oppføring i Brendebakke i Øyslebø. Det er stjålet en stor,rød Milwaukee verktøykasse i stål og Stanley strømaggregat.

**TVEDESTRAND: Hytteinnbrudd

1134: D** et har vært innbrudd i ei hytte på Buøya i Tvedestrand. Foreløpig er det uklart hva som er stjålet. En politipatrulje vil foreta åstedsundersøkelse.

**SØGNE: Hyttebrann var bål

12.08:** Les egen sak

**ÅMLI: Hyttebrann

12.39:** Østre Agder brannvesen rykket ut til hyttebrann på Hillestadheia.