KRISTIANSAND: — Vi fikk melding om masseslagsmål, men det viste seg ikke å være fullt så dramatisk, sier politiførstebetjent Stig Vang i Agder politidistrikt.

Politiet rykket mandag kveld ut med to politipatruljer etter melding om slåssing ved Esso Krossen. De to guttene som var involvert har forklart til politiet at de kun lekeslåss.

— Lekeslåssingen tok litt av gårde, sier Vang.

Silje Elise Gressholt (19) og Elise Jakobsen (19) ble vitne til slåsskampen utenfor Esso-stasjonen hvor de jobber. De var da i ferd med å stenge for kvelden.

— Det kom en bil med fire personer. Ei jente kom inn og gikk på toalettet. Mens hun var der inne begynte to gutter å slåss. Den ene tok kvelertak på den andre og det så ut som det tippet litt over for den ene av de. Deretter rullet de rundt på bakken. Det så absolutt ikke ut som de lekeslåss. Flere naboer kom til og forsøkte å skille dem, sier Gressholt til Fædrelandsvennen.

Politiet opplyser at de to guttene skal ha vært beruset. Begge fikk gå videre etter en prat med lovens lange arm.

— Det er to gutter som vi kjenner fra før, så vi vet at de er kompiser. Det har sett litt vilt ut for andre, men det er nok riktig at de lekeslåss, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre ved Agder politidistrikt.