**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

00.40** En kvinne i midten av 20-årene fra Kristiansand ble pågrepet i Setesdalsveien for å være i besittelse av narkotika. Politiet fant mindre mengder hasj på kvinnen, som erkjente dette og ble deretter løslatt. Kvinnen blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Ville ikke anmelde slåsskamp

01.25** To politipatruljer rykket til Dronningens gate etter melding om at to personer hadde røket i tottene på hverandre. De to mennene, den ene i midten av 20-årene og den andre 19 år, ble ikke skadet. De ville heller ikke anmelde hverandre.

**ARENDAL: Brann i container og søppeldunk

01.30** En politipatrulje oppdaget at det brant i en container i Hylleveien, deretter i en søppeldunk i Kastellveien. Brannvesenet kom raskt til stedet for å slukke, og det var ikke fare for spredning. Politiet mistenker at brannene kan være påsatt.

LILLESAND: Gikk amok i Lillesand sentrum

BIRKENES: To til legevakt etter utforkjøring

VENNESLA: Tre menn pågrepet etter gjengslagsmål

**KRISTIANSAND: Kvinne angrep mann

02.30** Politiet fikk melding om at en mann var angrepet og klort av en kvinne i Blyveien. Da patruljen kom fram, ville ingen anmelde forholdet. Kvinnen ble brakt til en annen adresse. Det skal ikke dreie seg om store skader på de involverte.

**KRISTIANSAND: Full kvinne i tunnel

03.05** Politiet fikk melding om at en beruset kvinne gikk inne i Baneheitunnelen. En patrulje fant henne ved utgangen av tunnelen, og brakte henne i sikkerhet.

**GRIMSTAD: Kvinne ble kjørt hjem

04.30** En kvinne som stelte i stand bråk i Grimstad sentrum ble kjørt hjem av politiet. Forholdet blir ikke anmeldt.

KRISTIANSAND: Ville betale for hotellrom med falske dollarsedler

**SØGNE: Fant beruset mann i veien

05.09** Politiet kom over en sterkt beruset mann i veibanen på Langenesveien. Mannen kunne ikke gjøre rede for seg, og hadde heller ingen id-papirer på seg. Dermed ble han kjørt til arresten i Kristiansand. Det viste seg etter hvert at mannen var en 22-åring fra Søgne.

**VENNESLA: Brøt seg inn i klubblokaler

05.23** Politiet fikk melding om at uvedkommende hadde tatt seg inn i klubblokalene til Vindbjart i Vennesla. Alarmen var utløst, og da en vekter kom til stedet viste det seg at det var stjålet penger fra kasseapparatet i kafeen. Det er foreløpig uklart hvor mye penger det er snakk om. Ytterdøren var ulåst, men tyvene hadde brutt opp innerdøren.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

08.00** En bileier meldte fra til politiet at tyver hadde brutt seg inn i en bil i Svanedamsveien. Et vindu var knust, og en veske var stjålet. Innbruddet blir anmeldt lørdag.

**LILLESAND: Stjal bildekk

09.25:** Det meldes om innbrudd i Lillesand-bedriften Vianor. Det er blitt stjålet en del dekk til personbil og til lastebil.