**KRISTIANSAND: Beslagla spraybokser

23.06** Politiet kom over mellom seks og åtte ungdommer i Vågsbygd som de mistenkte for tagging. Tre spraybokser ble beslaglagt og destruert.

KRISTIANSAND: Gutt (14) tatt med tyvstartet moped

**ARENDAL: Truet hotellansatte

23.50** En 19 år gammel mann fra Grimstad ble innbrakt til Arendal politistasjon etter at han prøvde å komme seg inn på Clarion Hotel Tyholmen. Den berusede 19-åringen ble nektet å komme inn av ansatte, og svarte med å oppføre seg truende.

**TVEDESTRAND: Kranglende menn skremte folk

00.07** Politiet fikk melding om en mann som løp rundt og skremte folk ved Kilsund. Da patruljen kom fram viste det seg at to menn kranglet og kom med falske anklager mot hverandre. Det er usikkert om forholdet anmeldes.

**KRISTIANSAND: Tagget på bil

00.16** Beboere i Bokfinkveien i Kristiansand skal den siste tiden ha vært plaget med gjentatte tilfeller av tagging på parkerte biler. En bileier kontaktet natt til onsdag politiets operasjonssentral da han oppdaget at enda en bil var tagget. Bileieren vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Skater holdt folk våkne

00.24** Politiet fikk melding om at en voksen mann på skateboard holdt beboere rundt skateparken i Nybyen våkne. Da patruljen kom til stedet etter en halvtime, var mannen borte.

**KRISTIANSAND: Skjøt mot turister med paintball

00.26** En huseier kontaktet politiet etter at boligen var truffet av paintballkuler. Meldingen gikk ut på at det var folk i båt på vei ned Otra som skjøt. En politipatrulje ble derfor sendt til Tangen, hvor de møtte en utenlandsk bobilturist som hadde fått bobilen tilgriset av paintballkuler. Patruljen lette etter gjerningspersonene en drøy halvtime uten å finne dem.

**KRISTIANSAND: Tigget penger ved bensinstasjon

00.55** Politiet fikk melding om at en mann oppførte seg plagsomt ved Esso-stasjonen på Oddemarka. Mannen tigget penger, og var til sjenanse for både ansatte og kunder. Patruljen kjørte mannen hjem.

**KRISTIANSAND: Skjøt opp fyrverkeri

01.12** En politipatrulje som befant seg på Slettheia ble vitne til at noen skjøt opp fyrverkeri like i nærheten av dem. De ukjente gjerningspersonene forsvant i mørket.

**ARENDAL: Observerte hvitt lys

01.30** Politiet fikk melding om at det var observert et hvitt lys på sjøen utenfor Tromøya. Etter samråd med Hovedredningssentralen for Sør-Norge, og nærmere samtale med innringeren, konkluderte politiet med at det måtte være en hvit lanterne som var sett.

**KRISTIANSAND: Hindret toget

02.19** Politiet ble varslet da en skotte slo seg vrang på jernbanestasjonen i Kristiansand. Togpersonalet ville ikke ha mannen inn på toget, og etter en samtale med patruljen ble det bestemt at mannen kunne vente på neste tog.

KRISTIANSAND: Kvinne (19) ble forfulgt av ukjent mann

ARENDAL: Sperret trafikken — la seg til å sove