FROLAND: I 02.30-tiden natt til fredag gikk væpnet politi til aksjon mot en adresse i Froland.

Fire uniformerte patruljer og en sivil patrulje deltok i aksjonen, som skjedde etter at en mann i begynnelsen av 40-årene ble funnet død i et bolighus ved Nævisdal i Arendal torsdag kveld.

En ambulanse var også i beredskap under aksjonen.

Etter det Fædrelandsvennen får opplyst, ble tre personer, to kvinner og en mann, pågrepet i den væpnede aksjonen. Politiet hadde kontroll over situasjonen i 03-tiden.

Ifølge politiets innsatsleder på stedet blir de tre personene kjørt til Arendal politistasjon for videre avhør. Det er uklart hva de er siktet for.

aksjon-froland.JPG Foto: Ernest Boswarva

— Mistenkelig dødsfallDermed er totalt fire personer pågrepet natt til fredag. Ved midnatt ble en mann pågrepet da politiet aksjonerte mot en billakkeringsverksted på Stoa, og ifølge Agderposten lette politiet da fortsatt etter en navngitt person som de mener kan knyttes til dødsfallet.

Politiet fikk melding i 18-tiden torsdag om at mannen var funnet død. De anser dødsfallet som mistenkelig, og har bedt Kripos om bistand.

Krimteknikere fra Kripos vil ankomme Arendal fredag morgen. Bolighuset ved Nævisdal er sperret av i påvente av videre undersøkelser. Ifølge politiet var avdøde sent torsdag kveld ikke hentet ut av boligen.

Vil ikke kommentere

Politiet er foreløpig svært sparsommelig med opplysninger, og vil ikke kommentere om noen er pågrepet i saken.

— Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte at en person er pågrepet, sier operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Fredag morgen opplyser politiet at saken ikke vil bli ytterligere kommentert før senere på formiddagen.