MANDAL: Nå står han tiltalt for Kristiansand tingrett etter å ha gått verbalt berserk. Ikke bare mot betjeningen på Solborg Hotell. Han harvet likegodt over politimannen verbalt i samme slengen, før han avsluttet med å sette varige spor i døren på politibilen.

Bank

33-åringen som er bosatt i Kvinesdal, skal ha gått løs på resepsjonisten allerede tidlig på lille julaften. Og det var alt annet enn gode ønsker for julen han skal ha liret av seg. Kvindølen skal i følge tiltalen ha sagt rett ut at han skulle banke resepsjonisten til hans egen mor ikke kjente ham igjen.

Juridisk snakket han seg rett inn i straffelovens §227, for å ha truet med en straffbar handling som kan medføre over seks måneders fengsel.

Bitch

Da politiet kom for å ta ham med til arresten i Kristiansand, var det heller ikke uskyldige julekvad han hadde på lur:

«En vakker dag møtes vi igjen, det er i hvert fall en som sliter når jeg kommer ut, han er min en vakker dag», skal kvindølen ha sagt til politibetjenten, som han i samme åndedrett skal ha omtalte i lite flatterende vendinger som «bitch» og «fi...».

Som rammes av straffelovens §326 – for å fornærme en offentlig tjenestemann.

Sparket

For virkelig å pynte på strafferegisteret sitt, kvelden før kvelden, skal kvindølen ha avsluttet med å sparke i celledøren på politiets bil, slik at den ble bøyet ut bakover. Han var ikke kommet lenger enn til Bryggegata i Mandal da det smalt. Og for det kan statsadvokaten i Agder pakke inn tiltalebeslutningen med følgende julehilsen: Bsrudd på straffelovens §291 – for å ha ødelagt eller skadet en gjenstand som tilhører en annen.