LINDESNES: Politiet har nå frigitt bildene fra overvåkningskameraene utenfor og inne i banklokalene på Vigeland.

Les også: Plussbank på Vigeland ranet

Ingen er så langt siktet etter ranet som skjedde klokken 09.43 mandag formiddag. Med et våpen truet gjerningsmannen til seg et mindre pengebeløp før han forlot banklokalet.

På bilder fra et overvåkningskamera på utsiden av banken, kan man se at raneren løpe i nordlig retning mot broa etter ranet.

Les også: Ingen mistenkt for bankran

Raneren hadde dekket til ansiktet og hendene med et hvitt tørkle og hvite hansker under ranet, men politiet mener raneren har lys hudfarge. Ifølge politiet er mannen omkring 175 — 180 centimeter høy.

Raneren hadde en sort skyggelue på hodet under ranet. Lua har hvite detaljer rundt den fremre kanten. I tillegg hadde mannen et blått skjerf rundt halsen. Skjerfet har trykte, hvite bokstaver. Det kan se ut som om det blant annet står forkortelsen «TB» på skjerfet. Raneren hadde også på seg sorte, kraftige sko.

Det var seks ansatte og én kunde i butikken da ranet skjedde. Ingen kom fysisk til skade. Store politistyrker rykket ut til åstedet etter ranet. Det er gjort et betydelig etterforskningsarbeid etter hendelsen, men ingen er så langt pågrepet.

Les også: Uskyldig utpekt som bankraner

— Dersom publikum har gjort observasjoner som kan være vesentlige for politiets arbeid, så er det viktig at de melder i fram, understreker politioverbetjent Nils Olav Holbek, til fvn.no.

|| Har du tips i saken, kontakt oss på 03811 eller tips@fvn.no