KRISTIANSAND: Utforkjøring

23.18 En bil blir funnet i grøfta på Fiskå. Det er ikke meldt om personskader. Bilens registrerte eier blir oppsøkt på bolig. Han innrømmer overfor politiet å ha kjørt en annen bil, men ikke bilen som står i grøfta. Han blir anmeldt for å ha kjørt uten førerkort.

KRISTIANSAND: Bråk på Caledonien

00.12 En 33-åring nektet plent å akseptere at han ikke fikk komme inn på Caledonien. Til slutt ble han hentet av politiet, som slapp ham inn i drukkenskapsarresten for natten.

KRISTIANSAND: Trønder med promille

01.29 I krysset Festningsgata-Dronningens gate – like ved politihuset – ble en 25 år gammel trønder stoppet i bil og måtte blåse i politiets alkometer. Han blir anmeldt for promillekjøring.

ARENDAL. Bruk av narkotika

01.45 I Kirkegata stoppes en 29-åring fra Arendal mistenkt for å ha brukt narkotika. Hans bolig blir senere ransaket. Der blir det funnet en pc som er meldt stjålet i Skien i mars.

KRISTIANSAND: Bråk og beruselse

02.02 En mann blir stoppet for å ha brukt vold mot en kvinne i Østre Strandgate. Det viser seg at dette ikke medfører riktighet. Men i sitt møte med politiet forsøkte han å hindre politiet i å utføre sitt arbeid. Han blir også anmeldt for bråk i beruset i tilstand.

KVINESDAL: Hoppet på elva

02.12 Politiet får melding om en 20 år gammel kvinne som mistenkes for å kjøre i beruset tilstand i Kvinesdal. Politiets patrulje er på dette tidspunktet i Flekkefjord. Ti minutter senere kommer det melding om at kvinnens Golf har kollidert med en annen bil ved Meierigården. Begge bilene har store materielle skader. I påvente av at politiet skal komme til stedet, blir kvinnen forsøkt holdt fast. Men akkurat da politiet kommer, springer kvinnen av gårde og hopper rett i elva. Politiet fikk henne på land. Søkkvåt og meget full ble hun kjørt til legevakta i Flekkefjord. Kvinnen er anmeldt for promillekjøring og kjøring uten førerkort. Kvinnen ble senere på natten avlevert hjemme til sin samboer.

KRISTIANSAND: Promille

03.15 Ved Gumpens Auto på Setesdalsveien blir en bil med punktert dekk observert. Bak rattet sitter 28 år gammel dame fra Vennesla. Hun blir tatt med av politiet til legevakten for blodprøve. Hun mistenkes for å ha kjørt bil i beruset tilstand.

KRISTIANSAND: Full i bil

03.29 Politiet stopper en bil med en 21-åring i Marviksveien ved Valhalla. Han blåste til over to i promille og blir anmeldt for promillekjøring.

ARENDAL: Stoppet med tyvegods

05.15 Politiet stopper en 33 år gammel arendalskvinne med Shell på Myrene. Hun er i besittelse av en rekke bankkort og førerkort som ikke er hennes. Hun er også i besittelse av hvitt pulver politiet mener er narkotika. Hun mistenkes også for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Stjålet bil kom til rette

09.10** En BMW med nummer PP 90135 meldes stjålet fra Fregattveien i Vågsbygd, men senere på dagen kom den til rette.

**ÅMLI: Innbrudd

11.40** Det har vært innbrudd hos Proflex. Kontanter og verktøy er borte.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på skole

12.00** Noen har brutt seg inn på Karuss skole. Det ser ikke ut til at noe er stjålet. Politiet har sikret spor.

**KRISTIANSAND: Samboeren hadde førerkort

12.00** En 24 år gammel kristiansandsmann blir anmeldt etter å ha kjørt bil uten gyldig førerkort på Søm. I passasjersetet satt samboeren, som hadde førerkort.

**TVEDESTRAND: Trodde grevling slikket på tærne

12.00** Politiet fikk en unormal melding fra en kvinne i Tvedestrand. Hun fortalte at hun hadde våknet av at en grevling slikket henne på tærne. Så hadde grevlingen sovnet på soveromsgulvet. Kvinnen trengte hjelp til å komme seg ut av senga. Politiet varslet viltnemnda. Men det viste seg etter hvert at kvinnen trolig har hallusinert.

— Det var noe fyll inni bildet, så dette kan ha vært innbilning, kommenterer Per Kristian Klausen, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

**GRIMSTAD: Nabokrangel

13.45** To naboer kranglet om bygging. Det gikk så langt at den ene naboen dyttet til den andre. Politiet var på stedet, og naboene hadde hver sin versjon av saken. Dersom ingen anmelder forholdet, vil ikke politiet foreta seg mer i saken.

**KRISTIANSAND: Båt stjålet

11.30** En Flipper DC 630 med en 135 hestekrefters Mariner påhengsmotor er stjålet fra Ternevik båthavn. Båten har en grå kalesje med røde striper og har registreringsnummer N 3687585. ARENDAL: Krattbrann på Rygene

FLEKKEFJORD/KVINESDAL: Skogbrann på Gyland

**FROLAND: Krattbrann

15.57** Brannvesenet meldte politiet om en krattbrann. Klokken 17.30 hadde brannvesenet kontroll.

KVINESDAL: E 39 stengt etter russebilbrann

**VEGÅRSHEI: Cabincruiser totalskadet i brann

19.57** Politiet fikk melding om brann et lagerbygg på båtbyggeriet Artic Boats som ligger i Fredensborgveien. En 43 fots cabincruiser ble totalskadet i brannen.

MARNARDAL: Roet sjåfører

22.08 En patrulje fra Mandal rykket til Marnardal etter meldinger om at det skulle være villmannskjøring. Politiet har roet ned sjåførene.

**ARENDAL: Stjal drikkevarer

22.24** Noen har brutt seg inn i et hus i sentrum ved hjelp av en stige opp til 2. etasje. Drikkevarer er borte.

**KRISTIANSAND: Tatt med våpen

23.11** En 19 år gammel gutt ble innbrakt for å ha vært i besittelse av et ulovlig kastevåpen. Gutten ble pågrepet i forbindelse med en ungdomsfest på Grim, der det kom seks-syv ungdommer som ikke var invitert.