KRISTIANSAND: Stjal skinnjakke

01.10 fikk politiet melding om en stjålet skinnjakke på Harveys. De fikk også navnet på personen som er mistenkt for tyveriet.

ARENDAL: Barbent på Plankemyra

03.00 måtte politiet ta hånd om en kar som gikk barbent rundt på Plankemyra. Han ble hentet og kjørt til en kamerat som bodde i nærheten og ble tatt hånd om der.

KRISTIANSAND: Skrikende kar fikk hjelp

03.02 fikk politiet tips om en kar som gikk rundt i Tollbodgata og hylte og skrek. Han hadde problemer med å komme seg inn i bopelen sin, men fikk hjelp til å komme seg inn av politiet.

KRISTIANSAND: Lå strekk ut på Grim

05.27 bisto politiet en mann som lå rett ut i Palle Rosenkrantz gate på Grim. Han var ikke helt edru, og måtte ha hjelp til å komme seg inn i bopelen sin i nærheten.

KRISTIANSAND: Trøblet og brøt meldeplikt

08.20 rykket en patrulje til togstasjonen i Kristiansand. NSB meldte om en person som var ubehagelig mot sine omgivelser. Den 50 år gamle mannen fra Grimstad ble tatt med til politistasjonen for brudd på meldeplikten. Der blir det tatt en vurdering i forhold til videre soning.

SONGDALEN: Stjal to våpenskap

08.43 ringte Stemtjønn skytebanen politiet for å melde fra om innbrudd. I løpet av natta hadde tyver tatt med seg to våpenskap som inneholdt leirdueammunisjon. Like etter, klokken 09.46, fikk politiet melding om to våpenskap som ligger ved Breland stasjon. En patrulje er på stedet tirsdag formiddag. Det ene skapet er åpnet, men det er uklart om noe er tatt.

VEGÅRSHEI: Kjørte uten lappen

09.08 stoppet en politimann en kar som kjørte uten gyldig førerkort. Mannen, som er en 42-åring fra Vegårshei, blir anmeldt for kjøringen.

LILLESAND: Gravemaskin tok fyr.

10.30 rykket brannmanskap i Lillesand ut til en brann i en gammel gravemaskin i et grustak ved Buene. Brannen ble slukket raskt.

LILLESAND: Fratatt førerkort

11.40 stoppet UP en 30-åring fra Østlandet i 141,7 kilometer i timen i 100-sonen. Mannen fikk beslaglagt førerkortet på stedet.

**GJERSTAD: Tankbil lakk diesel

12.26:** Agder politidistrikt fikk en henvendelse fra Telemark politidistrikt, som meldte at det kunne tyde på at en tankbil som kjørte sørover lakk diesel. Agderpolitiet stoppet bilen i Brokelandsheia og oppdaget en lekkasje i en slange. Vegtrafikksentralen har blitt underrettet om diesellekkasjen.

**ARENDAL: Kjørte uten førerkort

13.26:** En politipatrulje stanset en person på motorsykkel ved Teaterplassen. Sjåføren, en 26 år gammel mann fra Arendal, hadde ikke førerkort for å kjøre motorsykkel, og blir derfor anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Beslagla sju cannabisplanter

13.20:** Les egen sak

**LYNGDAL: Arbeidsulykke

15.32:** Politiet fikk melding om en arbeidsulykke ved Norske Scania på Kvavik i Lyngdal. Ambulanse og politi kjørte ut, og arbeidsplassen varslet arbeidstilsynet.

— Det var en arbeider som hadde kommet i klem da en bil skled ut av et jekkfeste, sier operasjonsleder Vidar Neset ved Agder politidistrikt.

Arbeideren, en 46 år gammel mann, er rutinemessig kjørt til sykehus for sjekk. Politiet opplyser at det etter forholdene skal stå bra til med mannen.

**ARENDAL: Innbrudd i bil

16.45:** En person meldte om innbrudd i en bil i Oddenveien i Arendal. En vindusrute skal være knust, men det er uvisst hva som er tatt fra bilen.

**VENNESLA: Forsøk på innbrudd

18.46:** Alarmen går på Vigeland hovedgård, der noen har klippet over en hengelås. Det er ikke bortatt noe fra stedet.

**ARENDAL: Postkasse ødelagt

20.52:** Politiet får melding om skadeverk på en postkaste i Meyersgate i Arendal. Antakelig skjedd mellom klokken 16 og 20. **ARENDAL: Kjørte uregistrert uten førerkort

21.25:** På Rygene kommer en patrulje over en uregistrert bil med en 41 år gammel sjåfør som heller ikke har reistrert førerkort. Bilen blir tauet og mannen må gå fra stedet.

**ARENDAL: Postkasse ødelagt

21.32:** På Nedenes blir en postkasse ødelagt med fyrvekeri. Politiet har vært på stedet for undersøke saken.

**KRISTIANSAND: Stjal lekeapparat fra lekeplass

23.28:** En bil som antakelig er en sort, polsk registrert Volkswagen Caravelle observeres mens et lekeapparat stjeles og fjernes fra en offentlig lekeplass i Randesund. Politiet er natt til onsdag på utkikk etter bilen.