**09.50: Hærverk på laftetømmer

SETESDAL:** Politiet fikk melding om at noen hadde slått inn spiker, tett i tett, i ti mål med laftetømmer.

– Dette er rent og målrettet skadeverk, sier Hans Petter Osaland ved Agder politidistrikt.

En mann oppdaget skadeverket da han skulle sage i tømmeret.

– En lastebil uten henger tar 12-15 kubikk tømmer, opplyser politiet.

**GRIMSTAD: Pågrepet med narkotika

13.11:** En person ble pågrepet på Fevik i Grimstad med ett gram hasj og to gram amfetamin.

**BYKLE: Brann i eldre hus

15.54:** Det blir meldt om brann i et eldre hus på Hoslemo. Huset inneholdt en del fine gamle ting. Heldigvis medførte brannen mest røyk— og sotskader, ifølge politiet.

**KRISTIANSAND: Mopedist mot bil

15.26:** En mopedist og en bil kolliderte på Holskogveien i Vågsbygd. Mopedføreren brakk beinet i sammenstøtet.

**MARNARDAL: Forsøkte å sette fyr på toalett

16.41:** Politiet fikk melding om at noen hadde forsøkt å sette fyr på et toalett uten å lykkes. Politiet ser alvorlig på saken, og skal ha navngitte personer i søkelyset.

**LILLESAND: Tyveri fra ungdomsklubb

19.06:** Politiet får melding om grovt tyveri fra en ungdomsklubb i Lillesand. Det er stjålet nøkler og et stereoanlegg. Tyveriet har skjedd natt til fredag.

**AGDER: Rånetreff i Sørlandsparken

19.46:** En mengde rånebiler samles utenfor en byggeforretning i Arendal klokken 19.46. Rundt en time senere ble de observert i Grimstad. Rundt 100 rånebiler ble senere observert i en ring på parkeringsplassen til Sørlandssenteret. Ifølge politiet har rånegjengen oppført seg rolig.

**ARENDAL: Gummibåt stjålet

19.43:** En 10 fot stor gummibåt, en Quicksilver med fem hester, blir meldt stålet. Båten er grå med et blått felt i bauen.

**KRISTIANSAND: Pågrepet med narkotika

20.16:** En politipatrulje pågriper ei 33-år gammel kvinne. Hun er i besittelse av hasj og piller. Kvinnen blir satt i varetekt.

**KRISTIANSAND: Pågrep tre personer

20.18:** En patrulje pågriper to personer på Vågsbygdveien. To av dem er i besittelse av ulovlige tabletter, heroin og hasj. Politiet ransaker rutinemessig bopelen til de to. På den ene bopelen finner politiet ei kvinne som forsøker å svelge heroin. Sammen med de to andre personene blir hun satt i varetekt.

**VENNESLA: Slagsmål mellom brødre

22.10:** To brødre barker sammen ved Venneslaveien. Politiet er på stedet når hendelsen skjer, og får ordnet opp i situasjonen lynraskt.