KRISTIANSAND: Bortvist fra Fiskebrygga

21.13: En 39 år gammel dame ble bortvist fra Fiskebrygga og sendt hjem da hun var overstadig beruset. Kvinnen skal også ha kranglet med vaktene på stedet.

KRISTIANSAND: Forsøk på tyveri av båt

20.11: En båt ble forsøkt stjålet fra Søylekilen i Randesund. Tyvene hadde kun fått klippet av ledninger og ødelagt inventar. Det har blitt gjort åstedsundersøkelse. På stedet ble det gjort funn av annet formentlig tyvegods, blant annet en kartplotter.

KRISTIANSAND: Tyveri av båt

18.04: Les egen sak

GRIMSTAD: Ruskjøring med bil

16.16: En mann på 61 år ble stanset på Fevik, mistenkt for ruskjøring med bil. Mannen ble fremstilt for utvidet blodprøve. Politiet opprettet sak.

ARENDAL: Brann i tankbil

15.45: Les egen sak

VENNESLA: Trafikkulykke

10.05: Se egen sak

GJERSTAD: Trafikkontroll

09 – 10.15: UP har hatt trafikkontroll i 50-sonen ved Gjerstadveien. Syv førere ble ilagt forenklede forelegg, og en person ble fratatt førerkortet etter en hastighet på 79 km/t.

SØGNE: Innbrudd i boder

08.34: Melding om innbrudd i flere boder i løpet av natten i Rådhusveien. Politiet er på vei for åstedsundersøkelse. Les mer her

EVJE OG HORNNES: Hyttebrann

07.54: Les mer her.

LYNGDAL: Trafikkulykke

03.20: Nødetatene rykket ut til Møskelandsbrua der en bil skulle ha kjørt av veien.

Da de ankom stedet viste det seg at to biler hadde vært involvert i en ulykke. En person ble sendt til sykehuset i Flekkefjord med lettere skader.

– En bil har kommet fra en liten sidevei og svingt ut på hovedveien, som er fylkesvei 653. Det kan se ut som at den ble truffet av en bil som kjørte på hovedveien, sier operasjonsleder Sveinung Alsaker.

Politiet har opprettet sak på forholdet. Det er ikke gjort noe førerkortbeslag. Det er heller ingen mistanke om ruskjøring.

KRISTIANSAND: Brann i garasje

00.17: Les mer her.