BIRKENES: Det er en kvinne fra Birkenes som nå kan le hele veien til banken. Hun var alene om å ha sju rette, og innkasserer 14.271.170 kroner.

Vinneren er Anne Christine Arnesen (58), men hun får ikke gevinsten alene. Hun og seks venner spilte sammen og deler premien på 14,2 millioner kroner.

– Det blir jo ca. to millioner på hver, så det blir en fin premie på alle sammen. Nå gleder jeg meg masse til å ringe rundt og fortelle det til alle. Premien min skal brukes fornuftig. Jeg kommer til å betale litt ned på lån, og så blir det nok en ekstra lang ferie. Tenk at jeg fikk oppleve dette, sier 58-åringen da Norsk Tipping ringer henne.

Små vinnersjanser

Sjansen for å få sju rette i pengespillet er nesten mikroskopiske. Det er nemlig 5,4 millioner mulige kombinasjoner når en skal lage en rekke på 7 av 34 tall.

Ifølge Norsk Tipping er det i snitt tre som vinner én million eller mer hver lørdag.

Joker-vinner fra Agder

En mann i 50-årene fra Grimstad har også grunn til å juble. Han vant lørdag over 800.000 kroner i Joker.

Han var sikret en inngangspremie på 388.000 kroner, mens premien øverst på stigen var drøye 1,9 millioner. Norsk Tipping lyktes ikke i å få tak på Joker-kandidaten før trekningen. Dermed tok Embla de logiske valgene for ham.