FARSUND: – Leteaksjonen som har vært gjennomført på land har ikke gitt resultater, og onsdag morgen vil det bli organisert søk i sjøen, sier Jan Åge Sakariassen som er politistasjonssjef i Farsund og Lyngdal.

En av politiets teorier er altså at kvinnen kan ha havnet i sjøen, men holder alle muligheter åpne.

Bekymringsmelding

Søndag mottok politiet en bekymringsmelding etter at 33-åringen ikke hadde dukket opp på et arrangement i Farsund sent lørdag kveld. Hun skal sist ha blitt sett på vei mot sentrum langs Listerveien.

Mandag kveld ble det igangsatt en større leteaksjon, der politi med hunder, frivillige og redningsskøyta deltok. Beboere i Farsund sentrum ble også bedt om å sjekke egne hager, boder og båter.

I tillegg ble alle som oppholdt seg i sentrum oppfordret til å ta vare på alle opptak som de hadde i form av bilder og video fra Farsund sentrum sent lørdag kveld og natt til søndag.

Miriam Isabel Kittilsland har vært sporløst forsvunnet siden hun sist ble sett i Farsund sentrum sent lørdag kveld. Foto: Privat

Etterforsker bredt

Politiet etterforsker forsvinningen bredt, og har satt inn store ressurser på å kartlegge den savnedes bevegelsesmønster. Etter at hun sist ble sett langs Listerveien i nærheten av Kiwi-butikken, er det ikke blitt registrert aktivitet på mobiltelefonen. Om det betyr at mobilen hennes er blitt ødelagt, slått av eller har havnet i vannet er uvisst.

Tirsdag ettermiddag arbeidet politiet blant annet med å gjennomgå mengder av opptak fra overvåkingskameraer i Farsund sentrum.

Samboeren fortvilet

Samboeren til den savnede kvinnen, Thomas Klungland, forteller til Fædrelandsvennen at de lørdag kveld skulle på konsert på et utested i Farsund sentrum. Han gikk i forveien, og hun komme etter.

Miriam Isabel Kittilsland dukket imidlertid aldri opp på konserten, og siden har han ikke sett henne.

– Alt jeg ønsker er å få henne tilbake. Jeg er virkelig fortvilet, sier Thomas Klungland.

Politiet ønsker tips i saken, og ber de som har opplysninger ta kontakt på telefon 02800.