FLEKKEFJORD: Leteaksjon iverksatt

20.08: Politiet har sendt ut en hundepatrulje for å lokalisere en gruppe på fire personer som har gått seg vill i området ved Roligheten. Stedet ligger ved utløpet av Åna Sira, nær grensen til Rogaland. De fire har ringt politiet og fortalt at de ikke vet hvor de er, men atde står på en topp.

– Det begynner å bli mørkt og kaldt, og de har lite batteri igjen på mobiltelefonen. Den yngste er 14 år, de tre andre er voksne, opplyser operasjonsleder John Repstad i Agder politidistrikt.

Klokka 22.22 opplyser Repstad at de fire er funnet i god behold.

19.05: En 17 år gammel gutt er kjørt til sykehus etter å ha kantet på en ATV ved Joker-butikken på Asdal. Det er ikke mistanke om ruskjøring. Gutten hadde vondt i rygg og arm etter hendelsen.

ARENDAL: Ungdommer barket sammen

18.10: En ungdomsgjeng barket sammen i sentrum av Arendal. Ni ungdommer ble bortvist fra sentrum. En 16-åring ble tatt med og kjørt til en institusjon i Kristiansand. To av ungdommene kom tilbake igjen, og er anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

SØGNE: Innbrudd i bolig

16.00: Innbruddstyver har vært på ferde i en bolig i Geiteråsen. De ubudne gestene har kommet seg inn ved å knuse en terrassedør, og har fått med seg datamaskiner og smykker.

EVJE: Gikk seg vill på tur

16.45: En kvinne i førtiårene ringte politiet da hun ikke visste hvor hun var. Kvinnen hadde dratt alene på tur i området ved Himmelsyna, innenfor skianlegget Høgås på Evje. Politiet har nå sporet telefonen hennes, og er på vei for å møte kvinnen. Kvinnen kom senere til rette og var i god behold.

RISØR: Omkom i dykkerulykke

12.11: Les egen sak.

ARENDAL: Løse sauer

10.13: Det meldes om to løse sauer ved Krøgenes i Arendal, ved Meny-butikken.

KRISTIANSAND: Promillekontroller

*153 bilister ble kontrollerte av politiet i en promillekontroll på Varoddbrua.

*37 bilister ble kontrollerte på riksvei 9 ved Krossen.

Kontrollene førte ikke til noen reaksjoner.

MANDAL: Vold

03.52: En mann i Mandal ble slått i hodet med en jekk, og blødde så kraftig fra hodet at politiet vurderte at han måtte ha legehjelp. Dette nektet han å gå med på, og politiet måtte ty til makt for å få ham med seg.

– Patruljen kunne se at han ble mer og mer omtåket der han stod, sier operasjonslederen. Politiet har en navngitt mistenkt for volden, men vedkommende er ikke pågrepet ennå.

BORTELID: Ruskjøring

03.37: En 23 år gammel mann ble pågrepet mistenkt for promillekjøring med en firehjuling.

LYNGDAL: Slåssing

03.19: Fem-seks personer slåss på en fest. Skadene omfattet kutt fra knust flaske, og kanskje også tannskade og kjevebrudd. Saken etterforskes av Lyngdal lensmannskontor.

KRISTIANSAND: Sykkeltyveri

03.04: Tre gutter på 14–15 år ble pågrepet ved Vågsbygdporten på hver sin stjålne sykkel. De innrømmet sykkeltyveriene og ble deretter kjørt til barnevernsvakten hvor de skulle hentes av foreldrene.

KRISTIANSAND: Tyveri

02.56: En mann på 32 ble pågrepet for tyverier fra en ekskjæreste.

– De to hadde møttes på byen, og han fikk tak i nøkler fra veska hennes. Siden brøt han seg inn i leiligheten hennes hvor han fikk tak i forskjellige ting. Han ble pågrepet ute, men var ikke ferdig med utbruddene sine. Han får en reaksjon for både tyveri og trusler mot politiet, opplyser operasjonsleder Klausen.

KRISTIANSAND: Bråk

02:28: En mann på 21 år ble bortvist fra et utested, men dukket opp igjen. Da politiet kom nektet han å forlate sentrum og ble innbragt for beruselse og dårlig oppførsel. Det ble også en annen mann på 22 år som blandet seg inn i situasjonen.

KRISTIANSAND: Bråk

01.30: En mann på 48 år ble pålagt å forlate sentrum på grunn av ordensforstyrrelse. Da han nektet ble han pågrepet og innbragt, og på vei inn i arresten truet han politiet flere ganger.

ARENDAL: Menneskerettigheter

00.39: En mann på 29 ringte nødnummeret 112 fordi han ble nektet adgang på et skjenkested grunnet fyll. Han påberopte seg FNs menneskerettigheter.

– Det er ingen menneskerett å komme inn på et utested. Da han hadde ringt fem ganger sendte vi en patrulje for å orientere ham om lovverket, og han ble bortvist med hjemmel i politiloven. Etter dette hørte vi ikke mer fra ham, opplyser operasjonsleder.