**KRISTIANSAND: Tatt med kniv

00.07** Dørvakter på et serveringssted i Vestre Strandgate tilkaller politiet for å ta hånd om en vanskelig gjest. Gjesten, en 22 år gammel mann fra Kristiansand, blir lagt i jern på stedet da politiet finner en lommekniv på han. 22-åringen vil bli anmeldt for episoden.

**VENNESLA: Promilletatt

00.10** Politiet stopper en blå fiesta på Øvrebø for mistanke om promillekjøring. Sjåføren blåser positivt på alkometeret og blir tatt med til Kristiansand for å ta blodprøve.

KRISTIANSAND: Rød sportsbil kjørte fra politiet

**ARENDAL: Slått med flaske

02.24** En 17 år gammel gutt kommer til Arendal politistasjon og forteller at han er blitt slått over nesa med en flaske. Deretter ble kortholderen hans, som blant annet inneholdt et Visa-kort, stjålet. 17-åringen var gjest på en privatfest i Froland da episoden fant sted. En person er navngitt.

**KRISTIANSAND: Slått ut tenner

03.08** En kvinne ringer inn nødrop til politiet, hvor hun forteller at en kamerat av henne blir banket opp utenfor en koisk i Markens gate. Da politiet kommer til stedet anholder de en 29 år gammel mann fra Kristiansand for å ha slått ut noen tenner på en mann.

**VENNESLA: Scooterfyll

03.45** En mopedist blåste rødt i alkoprøve. En 25-åring fra Vennesla blir tatt med til blodprøve i Kristiansand

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Heståsen skole

04.19** Politiet rykker ut på en innbruddsalarm som er utløst på Heståsen skole på Randesund.Skole. Patruljen ser ingen personer i huset, men ser at det er knust noen vinduer i bygget.

FARSUND: Biltyver i trafikkuhell

VENNESLA: Sjokbrekk i Euronics-forretning

KRISTIANSAND: Brøt seg inn hos naboen

**ARENDAL: Innbrudd på bensinstasjon

06.40** Politiet får melding om at det i løpet av natten har vært innbrudd på en Esso bensinstasjon ved Eydehavn. En del tobakk er stjålet. Tre gutter har blitt observert løpende fra stedet. Politiet gjennomfører et søk i området, uten resultat. Innehaver av stasjonen melder senere fra til politiet at han har observert tre gutter gående langs veien med bager. Politiet kontrollerer personene og finner tjuvgodset i bagene. De tre blir tatt med av politiet.

**KRISTIANSAND: Drosjesjåfør truet

07.58** En drosjesjåfør kommer til Kristiansand politistasjon og forteller at han er blitt truet og frastjålet en mobiltelefon av en kunde i Setesdalsveien. Passasjeren glemte en del eiendeler i taxien, og ut fra disse finner politiet identiteten til mannen. Politiet søker etter personen, uten hell. En 32 år gammel mann er mistenkt i saken.

**LYNGDAL: Trafikkuhell

12.10** Politiet fikk inn melding om et trafikkuhell på E18 ved Lyngdal. En mopedist lekte seg og spolte rundt på siden av veien da han plutselig fikk veigrep. Det endte med at han traff siden på en personbil til et ektepar i 60-årene som kjørte på E18. Mopedisten ble tatt hånd om av ambulansepersonell. Han er ved bevissthet og kun lettere skadd. Moped bil 1210 moped inni bil E18 skoland. Mopedist bevissthet. Ekteparet klaget over små smerter, og vil selv oppsøke legevakt.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

12.30** Politiet fikk inn melding om et biltyveri fra Gudbrandslia på Søm. En blå Volkswagon er stjålet i løpet av natta. Registreringsnummer UE69834. **GRIMSTAD: Råkjører mistet lappen

13.59** UP tok en 21 år gammel mann fra Askim i å kjøre 125 km/t. i snitt. Fartsgrense på stedet er 80 km/t. 21-åringen er fratatt førerkortet.

**KRISTIANSAND: Tatt på stjålet moped

16.43** En 25 år gammel mann fra Kristiansand ble stoppet av politiet på en moped på Slettheia. Mopeden var koblet og meldt stjålet. Mannen ble pågrepet.

ARENDAL: 14-årig syklist påkjørt ved Myra

LILLESAND: 38-åring knivstakk faren i ansiktet

KRISTIANSAND: Trailersjåfør fra danskeferja promilletatt

21.00 En utenlandsk trailersjåfør hadde 0,5 i promille da politiet tok blåsetest på havna. Sjåføren hadde vært med ferja fra Danmark.

**ARENDAL: Kjørte med promille

23.08** En 20 år gammel mann fra Arendal ble tatt av politiet, mistenkt for promillekjøring. Mannen ble tatt med til sykehuset for å avlegge blodprøve.