SPANGEREID: Beslagla ulovlige garn

07.00 Politiet beslagla tre ulovlige flytegarn i Remsvik i Spangereid i en kontroll lørdag morgen. Eieren av garnene er foreløpig ukjent, men saken blir etterforsket.

ARENDAL: Innbrudd i kiosk

11.20 Politiet i Agder fikk lørdag formiddag melding om innbrudd i en kiosk på Bjønnestad i Arendal. En politipatrulje ble sendt til stedet, men det finnes foreløpig ingen spor som kan lede til innbruddstyven. Det er usikkert hva som ble stjålet fra kiosken, melder Agder Politidistrikt.

KVÅS: Bil kjørte i stolpe

11.23 En 35 år gammel mann ble fratatt førerkortet, men politiet mistenker ikke promillekjøring etter at han kjørte av veien og i en stolpe på riksvei 43 ved Kvås Folkehøgskole. Mannen, som har lokal tilhørighet har forklart at han følte seg trøtt og ville stoppe bilen. Før han klarte det kjørte han av veien og inn i en stolpe.

KRISTIANSAND: Havarerte på Byfjorden

13.02 To personer fikk lørdag assistanse fra Sjøredningskorpset etter at de fikk motorstopp på Byfjorden i Kristiansand og ble drevet østover. Politiet fikk meldingen om havaristene klokken 13.02 lørdag, og rett over klokken 14.00 var de to trygt i havn.

KRISTIANSAND: Hysterisk kvinne ringte politiet

14.30 En hysterisk kvinne ringte lørdag ettermiddag politiet fra Megleren restaurant i Kristiansand og fortalte at en mann var skadet på stedet. En politipatrulje ble sendt ut og tok seg av en danske som hadde fått skader i ansiktet. Årsaken til at mannen ble skadet er ifølge operasjonsleder ved Agder Politidistrikt ukjent, men han ble kjørt til legevakten og lappet sammen.

Dansken skal ha tilhørt et reisefølge som kom med båten fra Danmark og ble etterhvert gjenforent med disse og brakt trygt hjem til moderlandet. Ingen ble pågrepet i tilknytning til denne episoden.

**MANDAL: Startet brann med raketter fra bil

20.28** Politiet i Agder fikk lørdag kveld melding om en brann i noen pappesker utenfor Møbelringen i Kvinesdal. Vitner skal ha observert en bil som sendte opp raketter på stedet, og politiet leter nå etter disse personene. Brannen førte ikke til skader på bygninger, men den kan ha ført til røykskader på møbler inne i forretningen, da ventilasjonsanlegget lå rett ved brannstedet.