KRISTIANSAND: Hysterisk par startet slåsskamp

01:30: Politiet fikk melding fra en restaurant i Kristiansand sentrum om en hysterisk dame og en mann som startet en slåsskamp. En patrulje rykket ut til stedet og pågrep de to slåsskjempene. Det var en 21 år gammel mann fra Vennesla og en 20 år gammel dame fra Kristiansand.

**MANDAL: Ungdomsgjeng startet slåsskamp

01:38:** Utenfor en bensinstasjon på Mones i Mandal startet to ungdomsgjenger å slåss natt til søndag. Politiet kom raskt til stedet og fikk roet gemyttene. Ingen ble tatt med inn. — Vi anser saken som ordnet på stedet, sier operasjonsleder Bjarne Bakken i Agder politidistrikt til fvn.no.

**KRISTIANSAND: Møkk full mopedist

01:58:** Ansatte på et utested i sentrum av Kristiansand tipset politiet om en mann som var så beruset at han hadde problemer med å holde seg på beina, men han forsøkte allikevel å kjøre fra stedet på en moped. Da politiet kom til stedet, hadde mannen stukket av, men mopeden lå igjen.

KRISTIANSAND: Hærverk på russebil

02:03: En 18 år gammel gutt er pågrepet etter at han knuste tre ruter i en russebil som sto parkert på Fiskebrygga i Kristiansand.

VENNESLA: Ungdomsslagsmål i sentrum

02:16: Politiet fikk melding fra publikum om en gjeng med ungdommer smo slåss og lagde kvalme i sentrum av Vennesla. Politiet kom til stedet og roet situasjonen.

KRISTIANSAND: Slo til dørvakt

02:17: En gjest på et utested i Tollbodgata i Kristiansand slår til en dørvakt og løper fra setdet. Politiet kommer for sent til å pågripe slåsskjempen, men får navnet fra dørvakta. Slåsskjempen vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Kuttskader etter slagsmål

02:23:** To personer blir slått ned på et utested i Vestre strandgate. Begge pådrar seg kuttskader. Politiet kommer akkurat tidsnok til å se tre personer løpe fra utestedet. Ved hjelp av vitner får de greie på identiteten til de tre. Den ene blir pågrepet rett i nærheten. Det er en 20 år gammel mann fra Kristiansand.

LILLESAND: 50-årsfest bokstavelig talt av hengslene

**KRISTIANSAND: Vannlekkasje midt på natten

02:56:** Et vannrør i en butikk i Markens gate i Kristiansand gikk lekk natt til søndag. Politiet fikk tak i huseier og sammen fikk de stengt vannkranen. Det er usikkert hvor store skader vannlekkasjen har forårsaket.

**KRISTIANSAND: Masseslagsmål på restaurant

03:26:** Politiet får inn en melding om et masseslagsmål på en restaurant i Vestre strandgate. En patrulje drar til stedet og pågriper tre personer. Tre kristiansandere på hendholdsvis 31, 27 og 32 år.

GRIMSTAD: Truet to jenter og politiet