**KRISTANSAND:Veskenapping

00.09** : Politiet i Kristiansand fikk melding om at to veskertyver var på ferde i Skippergata. Politiet rykket ut, og en 19 år gammel mann ble tatt inn til stasjonen for avhør.

**KVINESDAL: Kvinne påkjørt

00.48:** En kvinne meldte at hun var blitt påkjørt av en uregistret bil på Rustad. Saken er anmeldt og etterforskes på vanlig vis.

GRIMSTAD: Sjenerende støy

01.29: Politiet fikk melding om sjenerende støy fra Groos i Grimstad. Det hele roet seg da politiet kom til stedet.

**ARENDAL: Tatt med falsk legitimasjon

01.40:** En dørvakt meldte fra om at han hadde mistanke om at en ung kvinne hadde falsk id. Dette ble bekreftet da politiet kom til stedet, og den unge kvinnen ble innbrakt.

**MANDAL : Knuffing i Storelvgaten

02.26:** Politiet fikk melding om slåssing i Storelvgaten i Mandal. Det hele ble ordnet på stedet og partene gikk hvert til sitt.

**MANDAL: Båt gikk på grunn

02.36:** Politiet fikk melding om at en 14-fots båt med fire personer hadde gått på grunn. Det er ingen mistanke om promille.

**ARENDAL: Mistanke om promillekjøring

02.42:** Politiet stoppet en bil i Nesbakken i Arendal. Føreren av bilen, en mann i 20-årene mistenkes for promillekjøring.

**KRISTIANSAND: Ødela ytterdør

03.05:** En person sparket inn en ytterdør i en leilighet i Markens gate. Forholdet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Politiet rykket ut til en fest i Fjellgata. En 20 år gammel mann ble satt i arrest i forbindelse med mistanke om besittelse av narkotika.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i Markens

08.30:** En butikk i Markens fikk knust en rute i forbindelse med et innbrudd. Politiet er underrettet, og de vil foreta en åstedundersøkelse i løpet av dagen.

ARENDAL: Båt funnet i Oddenveien En rød 8 fots pioner jolle med årer ble funnet i Oddenveien 30 i Arendal. Dersom noen savner en slik båt kan de ta kontakt med politiet.

GRIMSTAD: Elg døde av stress.

**ØYSLEBØ: Traktorkollisjon

11.10:** En uheldig bonde kom borti en tysk bil på en parkeringsplass. Bonden sa ifra og leverte skademelding.

TVEDESTRAND: Kollisjon ved Sundsdal

**FROLAND: Stjal landmålerutstyr

13.30:** En firmabil parkert ved Blakstad-broa ble gjenstand for innbrudd i løpet av natten. Landmålerutstyr for 250 000 kroner er stjålet fra bilen. Politiet etterforsker nå saken.