**ARENDAL: Stjal veske fra bil

12.15** Politiet fikk melding om et innbrudd i en bil som stod parkert ved Hove camping på Tromøya. En veske med en del kredittkort samt 600 kroner i kontanter var borte.

**KRISTIANSAND: Startet nesten brann med varmepistol

12.35** I Vågsbygd drev en mann med vedlikeholdsarbeid på et hus. Han brukte varmepistol for å få bort gammel maling. Plutselig oppstod det røykutvikling, og brannvesenet ble tilkalt. De fikk glørne under kontroll før det ble større skader på huset.

KRISTIANSAND: Brøt seg inn på Hamresanden skole

13.30 Et vindu er brutt opp og en flatskjerm er stjålet fra Hamresanden skole på Tveit.

**SØGNE: Motorsykkel og campingvogn kolliderte

13.45** En motorsykkel og en campingvogn kolliderte på E39 ved Trysnesfjorden. Mc-føreren skal ha fått skader i håndleddet, mulig brudd. Antakelig kom føreren av bilen med campingvognen uskadet fra det.

MANDAL: Stjal vaffelpenger fra småjenter

SONGDALEN: Brøt seg inn i kiosk

14.30 En rute ble knust da uvedkommende tok seg inn i Nye Nodeland Grill og Pizza-kiosken. Det er uklart om noe er stjålet.

IVELAND: Mopedist skadet etter velt

KRISTIANSAND: Fant stjålet bil

16:32 Politiet får inn melding om funn av stjålet bil. En kamerat av bilens eier hadde ringt og fortalt at bilen sto på Hamresanden.

KRISTIANSAND: Slåsskamp i Vestre Strandgate

16:45 Det ble meldt om en slåsskamp ved Vestre Kiosk lørdag ettermiddag. En 42 år gammel mann skal ha sparket løs på en 78 år gammel mann. 42-åringen ble brakt inn og vil bli siktet for forholdet.

ARENDAL: Innbruddstyver på campingen

18:20 Det skal ha vært gjort innbrudd i flere biler som har stått parkert på parkeringsplassen ved Hove Camping i Arendal lørdag. I forbindelse med et loppemarked har det vrimlet med folk på plassen, og tyvene har vært frekke nok til å begå innbrudd rett foran øynene på alle som parkerte. To personer har foreløpig anmeldt forholdet, henholdsvis to kvinner på 33 og 41 år.

**KRISTIANSAND: Sparker løs i byen

19:50 -** I Elvegata ble det sparket kraftig i en dør i en boligblokk. Vedkommende hadde ødelagt et vindu i 1. etg i en leilighet, men var borte vekk da politiet ankom. Ingen har noe signalement på sparkeren. Og det er ikke mulig å komme inn i leiligheten der vinduet er knust.

**LINDESNES: Slåsskamp endte på sykehuset

21:50 -** To menn har vært i håndgemeng i Lindesnes. En av dem er blitt transportert med ambulanse til Sørlandet Sykehus Kristiansand. Den andre er tatt i arrest i Kristiansand.

**ARENDAL: Flaskekasting i Arendal

23:05 -** Det ble meldt om flaskekasting på Langbrygga i Arendal. Det ble kastet flasker fra flere kanter. Politiet har rykket ut for å undersøke saken.