**MANDAL: Spilte for hele nabolaget

23.50** I et boligområde på Langåsen i Mandal fikk politiet sent lørdag kveld klager på høy musikk. Noe senere rykker politiet ut, og da er det stille og rolig på stedet.

**MANDAL: Beruset 16-åring

00.30** Store Elvegate i Mandal. innbringer en ung gutt på 16 år som er både kranglete og obsternasig, politiet tar kontakt med foreldrene — som kommer og henter ham.

**VENNESLA: Bråk fra fest

00.45** I Elgåsen i Vennesla blir det rapportert om mye støy og bråk fra en fest. Patruljen snakker med deltagerne av festen, og de lover å roe seg.

**KRISTIANSAND:

01.00** Grim. Klage på støy fra boligområde i Grim. Politiet er ute på stedet og finner et tomt vorspiellokale.

**SØGNE: Full ruteknuser

01.10** I Kvernstien i Søgne kastet en ung mann en stor blomsterurne gjennom ruta i et privathus. Politiet kjører til stedet og finner at det er uoverensstemmelser mellom husets sønn og ruteknuseren. Det blir ordnet opp på stedet, og glassmesteren ringes mandag.

**SØGNE: Sterkt beruset

01.36** Det ble observert en beruset person på Tangvall. Politiet har ingen ledig patrulje, og det antas ganske sikkert at vedkommende har kommet seg hjem.

**KRISTIANSAND: Vekket opp fra rusen

01.37** I Festningsgata i Kristiansand vekker politiet en person som ligger rett ut og sover. Politiet får satt vedkommende i marsj hjemover.

SØGNE: **Forfulgt av Hells Angels?

01.45** En yngre mann ringer fra Tangvall og sier han har Hells Angels etter seg. Politiet reiser til Tangvall, men da er personen kommet seg vekk.

**VENNESLA: Bråk på Trekanten

02.45** Ved Trekanten i Vennesla blir det meldt om en del bråk på stedet. En jente er også blitt skadet og trenger legebehandling etter at hun har kuttet seg på et glasskår.

**VEGÅRSHEI: Kolliderte med elg

03.00** Ved Breiungen i Vegårshei kjørte en bil utfor veien etter å ha kollidert med en elg. Personen i bilen er kjørt til Sørlandet Sykehus Arendal, og skal ha fått lettere skader. Mannen er 18 år og fra Vegårshei.

**GRIMSTAD: Slåsskjempe satt i arresten

03.30** Politiet kjører en kranglete Grimstad-mann på 24 år til arresten etter at han har laget bråk i Storgata i Grimstad.

**RISØR: Skallet ned på "Kast loss"

03.30** I Strandgata i Risør har to mannlige gjester på henholdsvis 32 og 29 år havnet i slåsskamp på restauranten "Kast loss" Den ene mannen har skallet til den ene, og den andre har slått. Begge de to er fra Risør, og har planer om å anmelde hverandre.

**ARENDAL: Innbrudd i polsk bil

03.33** Det blir meldt om innbrudd i en bil parkert på Linjegods på Barbu i Arendal. Melder hadde ikke noe med bilen å gjøre, men så selve innbruddet. Bilen er polskregistrert.

**HÆGELAND: Innbrudd i Spar-butikk

09.35** Spar Hægeland hadde innbrudd natt til søndag, og penger og tobakk er borttatt fra butikken.

**MANDAL: Fant herpet moped

09.43** I Søren Jaabæks vei i Mandal har politiet i forbindelse med et annet oppdrag funnet en herpet moped. Mopeden ble funnet utenfor en adresse der det har vært innbrudd i løpet av natten.

GRIMSTAD: Båt stjålet

En båt av merke Norspeed 19, 2002-mod. med en 120 hk Johnson-motor er i løpet av helgen stjålet fra Bie i Grimstad. Båten har registreringsnummer IAV 111. **ARENDAL: Innbrudd hos tannlegen

10.51** Politiet fikk melding om at det hadde vært innbrudd hos tannhelsetjenesten ved Linderød skole. En rute var knust, og dermed gikk alarmen. Ikke noe ser ut til å være stjålet, sier Bjarne Bakken, operasjonsleder ved Agder politidistrikt.

**RYSSTAD: Butikkinnbrudd

11.16** Det ble begått innbrudd i butikken "To i Torvet" i Rysstad sentrum. Et vindu er knust, men melder kan ikke se at noe er tatt.

**MANDAL: Funnet stjålet moped

12.04** En stjålet moped ble gjenfunnet med låsen brutt opp i Mandal.

**GRIMSTAD: Trafikkontroll

12.05** Politiet har stanset en bilist under en trafikkontroll ved Fevik. Vedkommende han blåste rødt, og er tatt med til Arendal for utvidet blodprøve.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet

12.15** I løpet av natten er det stjålet en grå Honda Accord med registreringsnummer PN 81247 fra Østre Strandgate.