**KRISTIANSAND: Stjal 75-hesters motor

23.00** En båtmotor av merket Yamaha med 75 hestekrefter ble stjålet fra en båt i Ternevik.

**VALLE: Eldre mann gikk løs på folk

23.45** Fra Rysstad i Valle ble det meldt om et forferdelig spetakkel og slagsmål fra en adresse. På tross av lang utrykningstid, klarte politiet representert av lensmannskontoret å ordne opp i sakene. En 67 år gammel mann ble arrestert etter å ha opptrådt truende og gått løs på folk. Mannen hadde da et kutt i hodet, og ble først kjørt til legevakt, før han til slutt ble satt i drukkenskapsarresten i Kristiansand. Mannen skal ikke ha påført alvorlige skader på dem han gikk løs på.

VEGÅRSHEI: Innbrudd på Vegårshei Skole

07.55 Tyvene fikk med seg en mengde bærbare datamaskiner fra skolen. Politiet er på stedet og undersøker saken.

KRISTIANSAND: Uro på Bystranda

13.00 Politiet fikk melding om to personer som drakk og eglet seg innpå andre badegjester på Bystranda. Da politiet kom til stedet ble det også klart at de to hadde plaget folk rundt seg med ubehagelig bruk av et fotoapparat. To menn i 20-årene ble innbrakt av politiet. — Fyll og surr, sier operasjonsleder Bård Austad ved Agder Politidistrikt.

**GJERSTAD: Crosstyv tatt

13.00** En mann født i 1979 er pågrepet av politiet, mistenkt for tyveri av en cross-motorsykkel og andre gjenstander.

**LILLESAND: Trafikkuhell

13.53** En lastebil kjørte inn i en personbil på E 18 ved Lillesand onsdag ettermiddag. Det ble kun materielle skader.

**VEGÅRSHEI: Innbrudd og tyveri

14.00** Onsdag ble det anmeldt et innbrudd på et småbruk i Holvassmyra. Det er stjålet en liten Honda tohjulstraktor med tilhenger fra gården.

**RISØR/ARENDAL: Lommetyveri

14.01** To utenlandske kvinner ble pågrepet onsdag og anmeldt for lommetyveri. Også i Arendal ble to menn pågrepet og anmeldt for det samme.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

16.33** En 56 år gammel kvinne ble brakt inn av politiet for besittelse av hasj og ulovlige tabletter. Kvinnen ble gitt forelegg.

**ARENDAL: Kastet av toget

19.29** En person ble kastet av toget på Arendal stasjon, etter å ha laget bråk i kupeen. Vedkommende, som er 33 år gammel, var også beruset.

**TVEDESTRAND: Mopedist stakk av

21.12** En 18 år gammel mann forsøkte å stikke av fra politiet i Tvedestrand med moped. Politiet innhentet raskt mannen, og da ble det også brakt på det rene at mopeden var stjålet.

**ARENDAL: Kjørte uten førerkort

21.31** En 18 år gammel mann ble stanset da han brummet rundt på en firehjuling i Arendal. Han kjørte uten førerkort, og vil bli anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Bråk fra fest

23.14** Det ble meldt om støy og bråk fra en fest i Barliveien i Kristiansand onsdag kveld. Politiet kom på stedet, og fikk stanset festen.

**SØGNE: Råkjøring med båt

23.30** Fra politibåten i Søgne ble det skrevet ut fire forelegg onsdag kveld. En mindreårig person ble påtruffet med for stor motor på båten han kjørte, de tre andre fikk forelegg for å ha holdt for stor fart i båthavna.

**KRISTIANSAND: Fyrverkeriskyting

23.54** Politiet måtte rykke ut til Tretjønnveien på Gimlekollen sent onsdag kveld, da en gjeng ungdommer avfyrte fyrverkeri og forstyrret natteroen.