**Les også:

Fikk kniv åtte centimeter inn i brystet**

KRISTIANSAND: — Tilbakemeldingen fra sykehuset er at han var vært heldig i den forstand at hendelsen kunne fått en langt mer dramatisk utgang, opplyser etterforskningleder Leif Vagle ved Kristiansand politistasjon.

Natt til tirsdag ble en 38-åring knivstukket i brystregionen. Ifølge politiet skal gjerningsmannen ha stukket en åtte centimeter kniv inn i brystet på mannen.

— I avhør er det kommet fram at det er blitt konsumert store mengder alkohol i boligen over lang tid. De innvolverte har derfor vært ruset på gjerningstidspunktet. Det har gjort det vanskelig å få et godt bilde av det som skjedde i leiligheten, sier Vagle.

En krangel mellom den siktede 42-åringen og det 38-år gamle offeret skal ha ført til knivstikkingen. Men gjerningsmannen og fornærmede har avgitt to ulike forklaringer.

— Gjerningsmannen erkjenner ikke straffskyld for knivstikkingen. Han forklarer at 38-åringen ble knivstukket i leiligheten, men sier at det ikke var han som gjorde det, sier Vagle.

Offeret hevder på sin side at det var siktede som knivstakk ham.

Ifølge politiet skal flere vitner avhøres. Det er ennå ikke tatt stilling til om gjerningsmannen skal framstilles for varetektsfengsling. Han sitter nå i politiets varetekt.