Lørdag

Kl. 13:54 Grimstad. Politiet fikk melding om en skadet svane. Viltnemnda tok seg av saken.

kl. 14:00 Åseral. I løpet av natt til lørdag tok tyver seg inn i Åsral Rørhandel. De fikk blant annet med seg tre flasker propan.

Kl. 15:47 Arendal. To biler frontkolliderte på Fv 129 ved Myra i Arendal. Ingen av de to førerne ble alvorlig skadd, men den ene ble kjørt til sykehuset for kontroll.

Kl. 17:34 Mandal. Det begynte å brenne i kjelleren i et bolighus i Skjebstadveien. Beboerne i huset fyrte i ei gruve i kjelleren. Ting inni pipa falt ned og gjorde at det tok fyr i treverk i kjelleren. Brannvesenet var raskt på stedet og slukket brannen. Huset fikk bare røykskader.

Kl. 17:25 Vennesla. En bil skjar ut av veien på Rv 9 ved Hægeland. Bilen rullet rundt og havnet på taket midt i veibanen. Ingen personer ble skadet.

Kl. 20:42 Kristiansand. Et søppel-bål i Suldalsveien var til sjenanse for naboene, og politiet måtte be bålbrenneren slukke bålet.

Kl. 21:34 Evje. En full gutt på Evje ble tatt hånd om av ambulansepersonell. Gutten måtte kjøres til sykehuset i Kristiansand for pumping.

Kl. 23:09 Arendal. Det begynte å brenne i søppelbøttene i parkeringshuset i Kittelsbukta. Selve p-huset ble ikke skadet, bare søppelbøttene fikk merker av brannen.

Søndag:

Kl. 01:02 Arendal. Politiet rykket ut for å dempe slagsmål og amper stemning i Kirkegata. To menn var involvert, og den ene måtte sy noen sting i ansiktet. Han ønsket ikke å anmelde den andre slåsskjempen.

Kl. 01:16 Arendal. En 18-åring fra Arendal var involvert i et slagsmål utenfor Havnepuben. Han ble anmeldt for å ha forstyrret fred og ro.

Kl. 02:00 Kristiansand. To unge karer gikk løs på en gjest inne på hotell Ernst. Fornærmede i saken ble sparket og slått i ansiktet. En 23 år gammel mann fra Søgne måtte tilbringe natten i arresten.

Kl. 03:08 Kristiansand. En 20 år gammel mann fra Kristiansand havnet i slagsmål på «Twist and Shout» i Markens gate. Han ble satt i arresten.

Kl. 04:30 Birkenes. Det begynte å brenne i et hus på Hauane i Birkenes. To voksne og tre barn greide å redde seg ut av huset. Brannvesenet fikk fort kontroll over brannen. Huset fikk røykskader, men lite alvorlige skader. Det er uvisst hvordan brannen startet.

Kl. 05:30 Arendal. Et hus i Sprøkilen ble totalskadet i brann. Fem personer bor i huset, alle kom seg ut. De fem ble tatt med til legevakten, men ingen ble alvorlig skadet. Slukningsarbeidet fortsatte til langt utpå morgenen.

Kl. 07:04 Arendal. Innbruddsalarmen gikk i Saga video. Tyver knuste ei rute og brøt opp tre spilleautomater. Alle automatene ble tømt for penger.

Kl. 09:04 Arendal. Også Eidehavn skole fikk besøk av tyver. Ei stor rute ble knust, men politiet har ingen oversikt over hva som er tatt.

Kl. 09:53 Kristiansand. Politiet fikk melding om pipebrann i Gullveien 10 på Tinnheia. Brannen skapte kraftig røyk, men ble raskt slukket. Pipa der brannen startet fikk en sprekk, men ellers var det ingen skader verken på åersoner eller ting. Beboerne i blokka får fyringsforbud til feieren har feid i pipa.

Kl. 09:57 Kristiansand. Politiet får melding om innbrudd i klubbhuset til IL Høvdingen i Høvåg. Innbruddet har skjedd i løpet av natten, og tyvene har knust vindu og rotet masse inne i huset. Det var søndag uklart hva som var stjålet.

Kl. 11:27 Grimstad. Tyver tok seg inn i en bil i Lillesandveien i Grimstad i løpet av natt til søndag. Ruta på bilen var knust og cd-spiller og radio var borte. Bilen var også forsøkt tyvkoblet.