23:30 En person går rundt i Markens med en start-pistol i lomma, noe han ikke har lov til. Mannen blir følgelig anmeldt.

00:04 Klokken var så vidt passert midnatt da politiet fikk melding om bråk og full slåsskamp på Søgne-bussen. Det viste seg at det hadde sittet en gjeng bakerst i bussen, da en annen gjeng kom på og forlanget at de flyttet seg fordi de ville sitte bakerst. Det falt ikke i god gjord, og gjengene gikk løs på hverandre. Det var armer og bein alle veier da politiet ankom Tangvall, og resultatet ble to brukne neser. Politiet avventer situasjonen og venter på eventuelle anmeldelser.

00:25 Politiet blir kalt ut til en fest i Finsland der noen personer har røket i tottene på hverandre. De får roet ned situasjonen, og de rundt 50 mer eller mindre berusede ungdommene kunne fortsette festingen.

01:10 Dørvaktene på Leopold i Kristiansand måtte ta seg av en kranglete person, og mannen vil bli anmeldt for forholdet.

01:14 Det oppstår bråk på en privat fest i Grimstad, og politiet ordner opp på stedet.

01:18 Politiet blir tilkalt til en bolig på Lund hvor det er husbråk på gang, og patruljen får ordnet det hele på stedet.

01:25 Noen personer skyter opp raketter på His i Arendal.

01:25 En fest i Kvinesdal utvikler seg til bråk, men gemyttene har roet seg da politiet kom til stedet.

01:30 Politiet får melding om en jente som blir dårlig behandlet ved rutebilstasjonen i Kristiansand, og patruljen får ordnet opp på stedet.

01:39 Politiet blir tilkalt til Lund, der en full person prøver å komme seg inn i et hus. Det viser seg at mannen rett og slett var så full at han tok feil hus, og tuslet videre til sitt eget hus da det gikk opp for ham.

01:49 Det oppstår slåsskamp på Grimstad Kafé og Galleri pub. En kar oppfører seg lite pent, og blir tatt med til arresten. Mannen kan vente seg en anmeldelse i posten.

02:13 Politiet blir tilkalt for å ta seg av en rebelsk mann på Havana i Kristiansand. Rebellen blir tatt med til stasjonen, hvor personalia blir notert før mannen blir dimittert. Også han kan vente seg en anmeldelse i posten.

02:23 I Mandal oppstår det uenighet mellom et samboerpar. Politiet ber dem roe seg ned, og det ser det ut til at de klarte ettersom politiet ikke hørte noe mer fra den adressen i løpet av natta.

02:42 En dame blir slått ned ved Madam Reiersen på Tyholt i Arendal. Damen skal ha blitt både slått og sparket, og ambulanse blir tilkalt for å kjøre henne til sykehuset. Politiet har foreløpig ingen beskrivelse av gjerningsmannen.

02:58 En mann ringer og forteller at han nettopp har dratt en mann opp av sjøen i Tvedestrand. Den ufrivillig badende kunne ikke fortelle hvordan han hadde havnet i sjøen, men han var kraftig nedkjølt og ble kjørt til legevakta i Arendal.

03:03 En person nektet å godta et forelegg fra politiet utenfor McDonalds i Markensgate, og ble derfor arrestert.

03:09 En far og sønnen hadde røket i tottene på hverandre i en bolig i Voiebyen, og politiet blir tilkalt. De får roet gemyttene og kjørt sønnen hjem til seg selv.

03:13 Politiet får melding om en bil som har kjørt i grøfta på Birkeland, og kjører opp for å sjekke. Bilføreren testet negativt på promilletesten.

03:33 Noen personer braker sammen på Oscars i Kristiansand. En person blir innbrakt og anmeldt.

03:43 Politiet får melding om en mann som lager problemer på parkeringsplassen ved Caledonien, men da patruljen ankom var situasjonen løst.

04:09 En kar falt i sjøen i Flekkefjord da han skulle fortøye båten han var ute og kjørte i. Hjelpsomme vitner fikk mannen opp av det iskalde vannet, og fraktet ham til legevakta. Mannen var kraftig nedkjølt, og det er i tillegg mistanke om promillekjøring med båt. Blodprøve ble tatt.

04:17 Politiet må ta hånd om en vrien gjest på Kysten Rundt kiosk i Grimstad. Mannen har blant annet tisset inne i kiosken, noe de ansatte likte særdeles lite. Mannen ble arrestert.

04:49 Politiet blir tilkalt til en bopel i Risør for å ta seg av en krakilsk person. Patruljen fikk roet ned gemyttene.

05:08 Personer som oppholdt seg i området rundt Jernbanetomta måtte rett etter klokken fem se seg nødt til å be politiet om assistanse fordi det satt en mann inne i en bil og hvilte hodet mot lydhornet. Dette bråkte noe fryktelig, og innringerne var også redd mannen kanskje ikke var i live. Men, det viste seg at mannen rett og slett hadde sovnet med hodet på rattet, og ikke våknet selv av all lyden han lagde. Bilen ble avlåst og mannen fratatt nøklene, men dem får han igjen senere.

— Det har vært nok å gjøre, men heldigvis ikke de store episodene, oppsummerer operasjonsleder Ove Austenaa for Fædrelandsvennen.