**ARENDAL: Narko på bussen

00.09:** Politiet pågrep to personer på Sørlandsekspressen (buss). De to som begge er menn, er mistenkte for besittelse av narkotika.

**GRIMSTAD: Uten førerkort

00.39:** En 35 år gammel mann ble anmeldt for å kjøre uten førerkort på Biesletta.

**KRISTIANSAND: Tatt for sykkeltyveri

00.44:** Politiet pågrep en mann i Tollbodgata mistenkt for å ha stjålet en sykkel. Han var også i besittelse av mindre mengder narkotika.

**ARENDAL: Tatt for hærverk

00.51:** En 21 år gammel kvinne ble innbrakt mistenkt for å ha knust en del av en glassvegg utenfor et utested i sentrum.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

01.03:** En 27 år gammel mann ble pågrepet i Rådhusgata mistenkt for promillekjøring.

**GRIMSTAD: Beruset mc-fører

01.10:** En 17 år gammel gutt er mistenkt for å ha kjørt lettmotorsykkel i ruspåvirket tilstand. Tenåringen ble tatt av politiet ved Oddensenteret.

**EVJE OG HORNNES: Rotet i søppeldunker

01.13:** En politipatrulje ble sendt til sentrum etter melding om mulig butikkinnbrudd. Politiet fant ingen spor etter innbrudd, men en mann som rotet rundt i søppeldunkene på stedet.

**KRISTIANSAND: Slagsmål

01.25:** Politiet rykket ut etter melding om slagsmål på et utested i Tollbodgata. En 19-åring ble pågrepet, og vil bli anmeldt for å ha laget bråk.

**FARSUND: Trimmet moped

01.30:** En 16 år gammel gutt ble anmeldt for å ha kjørt en trimmet moped. Den unge mopedisten ble stoppet på Lunde.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra sentrum

01.55:** En 22 år gammel mann ble bortvist fra sentrum etter å blandet seg inn i politiets arbeid i Tollbodgata.

**KRISTIANSAND: Mistanke om ruskjøring

02.21:** Politiet stoppet en bil med en 21 år gammel kvinne bak rattet i Tordenskjoldsgate. Sjåføren hadde ikke førerkort og er mistenkt for å ha vært beruset.

**KRISTIANSAND: Bråk ved gatekjøkken

02.37:** En 41 år gammel mann og en 21 år gammel kvinne måtte bli med politiet etter å ha lagd bråk på et gatekjøkken i sentrum.

**SØGNE: Mistanke om promillekjøring

02.41:** En 41 år gammel mann ble pågrepet og er mistenkt for promillekjøring etter å ha vært involvert i et mindre trafikkuhell. Det oppstod kun materielle skader.

**KRISTIANSAND: Brukte narkotika

02.59:** 58 år gammel mann ble pågrepet i Markensgate etter å ha brukt narkotika.

**MANDAL: Innbrudd i butikk

03.15:** En politipatrulje oppdaget at det hadde vært innbrudd i Exotic Food i Store Elvegate. Ingen personer ble sett på stedet. Tyven(e) fikk med seg vekslepenger, bærbar pc og telekort.

**LILLESAND: Bil i grøfta

07.42:** En bilfører måtte bli med politiet for å få tatt blodprøve etter mistanke om ruskjøring i Brekkestø. Bilen havnet i grøfta, men ingen personer kom til skade.

**VENNESLA: Trafikkontroll

09.50:** 75 biler ble kontrollert i en trafikkontroll. Ti gebyrer utskrevet for manglende bilbelte, feil lysbruk med mer.

**KRISTIANSAND: Kjøring i påvirket tilstand

09.52:** Bilfører ble stanset av UP-patrulje, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Ble tatt med til blodprøve.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

16.12:** Det har vært innbrudd i en bil ved Vågsbygd senter. En rute er knust og det er stjålet en lommebok. Saken blir anmeldt av bileieren.

**FROLAND: Gikk rundt i nabolaget med luftgevær

17.00:** En mann i begynnelsen av 30-årene gikk rundt i nabolaget på Rise med et luftgevær. — Har ikke skutt eller truet noen, men er til sjenanse/usikkerhet hos andre beboere, skriver politiets operasjonsleder Martin Ugland på Twitter.

Mannen ble pågrepet uten dramatikk av politiet. Politiet beslagla geværet, og i mannens leilighet fant politiet fem-seks hasjplanter som også ble beslaglagt. Mannen anmeldes.

**GJERSTAD: Fem tatt i UP-kontroll

18.25:** UP har holdt fartskontroll i en 80-sone. Fem sjåfører fikk forenklet forelegg, høyeste hastighet var 114 km/t.

**ARENDAL: Kastet stein på enebolig

18.56:** Ungdommer har knust en rute i en enebolig i Ospelia ved å kaste stein. Politiet er i kontakt med huseieren og undersøker området.

**ARENDAL: Mistenkt for ruskjøring

19.07:** Politiet stopper en kvinnelig bilfører i starten av 30-årene i Eydehavn. Hun er mistenkt for kjøring i ruset tilstand og tas med av politiet.

**KRISTIANSAND: Stjal flatskjerm fra leilighet

19.46:** Det har vært innbrudd i en leilighet i Tollbodgata. En flatskjerm og klær er blant gjenstandene som er borte. Politiet har undersøkt åstedet og det er opprettet en sak.

**ARENDAL: Savnet hund

20.30:** En sort, hvit og brun beagle savnes fra Myra i Arendal.

**FARSUND: To førerkort beslaglagt i UP-kontroll

20.30:** UP har holdt fartskontroll i 60-sonen på Østhassel i Vanse. To førerkort ble beslaglagt. Den ene som mistet lappen var en 57 år gammel mann, som kjørte i 97 km/t. Den andre var en 22 år gammel mann, som kjørte i 86 km/t.

MANDAL: Kjørte med uregistrert bil

21.10 : En politipatrulje stanset og anmeldte en mann i begynnelsen av femtiårene for kjøring med uregistret bil på Vigeland.

LYNGDAL: Kjørte uten gyldig førerkort

23.04: En kvinne i starten av tjueårene ble stanset av en UP-patrulje på Vatland. Bilen hun kjørte hadde utgåtte prøvekjennetegn og kvinnen var uten gyldig førerkort. Kvinnen mistenkes for ruskjøring og blir innbrakt for utvidet blodprøve.

SØGNE: Aksjon på Søgne-bussen

23.25: Seks ungdommer er anmeldt for drikking på bussen inn til Kristiansand, etter en bussaksjon i regi av Kristiansand politistasjon.

**ARENDAL: Tok fyr i seng

23.30:** Brann og politi rykket ut til Langbryggen etter melding om at det har tatt fyr i en seng. Ingen personer skadet, og det ble heller ikke materielle skader ut over senga. Politiet undersøker årsaken til brannen.

**VENNESLA: Støyende ungdomsfest

Politiet avsluttet ungdomsfesten på Vikeland i Vennesla sent lørdag kveld. Foto: Kjetil Nygaard

23.14:** Politiet har vært på Vikeland i Vennesla med en hundepatrulje og en vanlig patrulje. Der har det vært en støyende ungdomsfest. Cirka 40 ungdommer forlot stedet etter at politiet avsluttet festen.