**KVINESDAL: Brann i tunnel

23.42:** Brann i et dekk, var slukket klokka 00.09. Les mer:

**KRISTIANSAND: Kjørte i 125 km/t i 80-sone

00.30:** UP avholdt laserkontroll på Hånes, som ledet til to anmeldelser og fem forenklede forelegg. Mann på 18 år og og mann på 31 år mistet førerkortet. Høyeste hastighet målt var 125 km/t i 80-sone.

**BYGLAND: Kjørt hjem

00.39:** En mann (18) ble fjernet fra privat fest etter krangling. Kjørt i arresten.

**KRISTIANSAND: Fikk klage

01.01:** En mann (26) ble fjernet fra Fiskebrygga etter at politiet mottok klage fra utested om kranglete person som nektet å gå.

**FLEKKEFJORD: Havnet på taket

01.43:** Bil havnet på taket. Kvinne lettere skadet. Les mer:

**ARENDAL: Slossing

02.00:** To personer ble arrestert og anmeldt for ordensforstyrrelse etter slossing utenfor et utested på Langbrygga.

**FARSUND: Promillekjøring

02.26:** En mann (30) fra Lyngdal ble stoppet i Vanse etter å ha kjørt med 1,8 i promille. Kjørt til legevakt for blodprøve.

**KRISTIANSAND: Kontroll

09.30:** Politiet avholdt promillekontroll i Holskogveien.

**VENNESLA: Ga seks pålegg

09.30:** Politiet hadde promillekontroll i Venneslaveien. Alle 72 kontrollerte førere var ok, men seks pålegg ble gitt i forbindelse med lys.

**SØGNE: Mann i veibanen

12.54:** Politiet dro til Klepplandsletta etter å ha fått melding om en mann som var til fare for seg selv ved å delvis skjene ut i veibanen på E 39. Mannen ble tatt hånd om og kjørt hjem til bopel.

**ARENDAL: Beruset på moped

17.22:** Politiet stopper en moped i sentrum. Fører fremstår som beruset. Mannen pågripes og anmeldes.

**FARSUND: Bil beskutt

17.25:** Politiet får melding om at en bil trolig er beskutt med et luftvåpen ved Spind i Farsund. Frontruta på bilen knuste. Saken undersøkes av lokalt politi.

**VENNESLA: Stakk fra ulykke

17.58:** En bil blir påkjørt av en motorsykkel på Kvarstein. MC-èn kjørte inn i siden på bilen. Like etter stakk mc-føreren fra stedet på motorsykkelen. Politiet melder at de sendte ut en patrulje til stedet for å assistere bilfører.

**KRISTIANSAND: Måtte hjelpe treåring

18.23:** Ved et forsamlingslokale i sentrum må politiet bistå med å få ut et barn på tre år som hadde låst seg inne på et toalett. — Politiet viste hvordan døra skulle brytes opp. Alt vel med barnet, melder operasjonsleder ved Agder politidistrikt, overbetjent Frank Solås, via Twitter.

**GRIMSTAD: Pågrep innbruddstyver

18.34:** I forbindelse med et tips om pågående innbrudd i en bolig i Solhøgda i Grimstad, rykker to politipatruljer ut til stedet. De pågriper kort tid etter to uvedkommende inne i huset. - De to er tatt med av patruljen og settes i arresten. Begge patruljene har reist fra stedet, men jeg vet ikke om politiet i Grimstad skal tilbake til åstedet senere. Tips gjorde at tyvene ble oppdaget, kan operasjonsleder Solås fortelle til Fædrelandsvennen.

**GJERSTAD: Trafikkulykke på Brokelandsheia

21.43:** Ingen personer ble skadet da to biler kolliderte på E 18 på Brokelandsheia. Ulykken skapte problemer for trafikkavviklingen. Klokken 22.06 var veien ryddet.

**BYKLE: Promillekjøring

22.15:** Politiet stopper en sjåfør mistenkt for å kjøre i beruset tilstand.