FARSUND: To biler utfor 23.25: To biler kjører utfor etter kollisjon på Vanse. Nødetatene på plass, men ingen personskader. Politiet oppretter sak etter uhellet.

MANDAL: Siktet for narkobruk 00.08: En person ble innbragt fra Kleven i Mandal siktet for bruk av narkotika.

KRISTIANSAND: Beruset vandrer 00.17: En beruset mann vandret i veien på E 18 ved Vige i Kristiansand.

LILLESAND: Bil stjålet 00.28: Eldre sort Mercedes ble meldt stjålet fra Storemyr i Lillesand.

FLEKKEFJORD: Siktet for narkobruk 00.32: En person ble pågrepet i Elvegaten i Flekkefjord siktet for bruk av narkotika.

MANDAL: Høy musikk 00.58: Høy musikk og støy fra Victoriasvei i Mandal.

KRISTIANSAND: Tatt uten lappen 01.12: Fører av firehjuling stoppet på Hellemyr i Kristiansand uten gyldig førerkort.

KRISTIANSAND: Tatt med i arresten 01.36: Beruset person som hadde segnet om i Dronningensgate i Kristiansand ble innbrakt til arresten.

KRISTIANSAND: Beruset mopedist 01.45: En beruset mopedist ble pågrepet i Kystveien i Kristiansand.

FARSUND: Fiasko-tyv 01.47: Forsøk på tyveri av moped fra Høylandsveien i Farsund. Tyven ble oppdaget og forsvant på en sykkel.

GRIMSTAD: Kranglete gjest 01.51: Vaktene på utested i Grimstad ba om bistand til å fjerne en stor, beruset og kranglete gjest.

ARENDAL: Grytebrann 01.56: Brann i gryte i Sandvigveien i Arendal.

KRISTIANSAND: Skogbrann 02.05: Melding om brann i skog og noen buer ved skytebanen på Grotjønn i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Sykkel-krasj 02.13. Syklist fraktet bort fra veien ved golfbanen i Randesund etter å ha kantet der.

MANDAL: 11-åring til rette 02.14: En savnet 11 år gammel gutt fra Mandal kom til rette etter å ha vært savnet siden skoleslutt fredag. Gutten hadde gått fra skolen på Frøysland klokken 14.30. Kort tid etter at politiet etterlyste ham med navn og beskrivelse natt til lørdag, kom han til rette.

Følg FVN Mandal på Facebook, klikk her!

KRISTIANSAND: Lagde kvalme 02.41: Beruset og vanskelig mann hadde utøvd skadeverk ved restaurant i Dronningensate. i Kristiansand.

ARENDAL: Kastet på sjøen 03.09: Mann havnet i håndgemeng om bord i båt i Arendal. Kastet over bord og skadet ankel. Ble brakt klissvåt til legevakta.

KRISTIANSAND: Sperret veien 03.45: Flere berusede ungdommer hadde lagt seg ned i veien og var til hinder for trafikken i Kirkegata i Kristiansand.

MANDAL: Knuste rute 04.02: Gjest knuste rute i inngangsdør i sentrum av Mandal.

KRISTIANSAND: Beruset person 08.28: Beruset mann lå og sov på en benk ved lekeparken i Tresse. Politiet på stedet. Mannen kjørt hjem.

SØGNE: Tyveri av båt 08.18: Det ble meldt om tyveri av en 14 fots jolle av typen GRP med 40 hesters Yamaha-motor. Skroget på båten er blått og hvitt. Båten lå fortøyd i Lundeelva.

GJERSTAD: Bilbrann 11.10: Melding om brann i mottorrommet på en bil. Ingen personer i bilen. Brannvesen og politi på stedet. Saken vil bli etterforsket.

KRISTIANSAND: Bilinnbrudd 11.42: Melding om innbrudd i en bil som stod parkert i Tordenskjodsgate. En GPS stjålet.

FLEKKEFJORD: Ulykke på E 39 12.47: En motorsyklist alvorlig skadet. Flydd til Stavanger univsersitetsjukehus med med luftambulanse. Les mer her

FROLAND: Båt veltet 14.43: Melding om båt som hadde veltet og en person som lå i vannet. Nødetater og dykkere ble sendt til stedet. Luftambulansen kom i kontakt med personen som veltet i båt. Han var uskadet, og brannvesen med dykkere ble tilbakekalt.

ÅSERAL: Utforkjøring 16.55: Melding om bil som hadde kjørt utfor. Ingen på stedet da politiet ankom. Eier ble kontaktet, og det ble klarlagt at alt var ok. Politiet minner om viktigheten av å melde ifra ved utforkjøring, slik at det ikke unødvendig blir iverksatt søk etter fører og/eller passasjerer.

MANDAL: Tyveri av båt 18.02: Jolle av typen Summerfun 365 med 9,9 hestekrefters Yamaha påhengsmotor meldt sjålet.

MANDAL/GRIMSTAD: Løshunder 18.58: Både i Færvik i Mandal og i Grimstad har personer tatt vare på løse hunder. Politiet ber folk som savner hunden sin ta kontakt på telefon 02800. ARENDA: Sex i radiomast

19.07: Et par "hadde seg" i toppen av en radiomast. Les mer her

Arendal: Knivstikking

21.25: En person stukket med kniv. Les mer her