— Vi var her for å sikre førsteplassen, og det gjorde vi. Oppdrag utført, sa landslagstrener Didier Deschamps etter kampen, ifølge det franske nyhetsbyrået AFP.

Frankrike var allerede videre til cupspillet før siste gruppespillkamp mot Sveits, og Deschamps valgte å gjøre flere endringer på laget som slo Albania 2-0. Tre av lagets største stjerner, Premier League-spillerne Dimitri Payet, Olivier Giroud og N'Golo Kanté, ble alle plassert på benken. Også Anthony Martial og Blaise Matuidi startet Sveits-oppgjøret på sidelinjen.

Juventus-stjernen Paul Pogba, som ble vraket mot Albania, var mye involvert de første minuttene, i begge ender av banen. Sveits-midtstopper Fabian Schär traff godt med hodet på et hjørnespark, og på bakerste stolpe hadde Pogba alt annet enn god kontroll. 23-åringen kunne fort satt ballen i eget mål, men Frankrike, og en liggende Johan Djourou fra Sveits, fikk til slutt klarert.

Litt senere var det imidlertid i riktig ende av banen at midtbanespilleren markerte seg. På kort tid hadde Pogba tre meget gode avslutninger på mål. De to første fikk Sveits-keeper Yann Sommer slått til corner, mens det siste skuddet suste i tverrliggeren og over.

— Pogba var hjertet og sjelen i kampen i første omgang. Jeg har stor tillit til ham, sa den franske landslagssjefen, ifølge BBC. (©NTB)