**ARENDAL: Fikk vanskelig arendalitt i drosja

19.16:** En drosjesjåfør ber om politihjelp til en vanskeligkvinnelig passasjer. Hun vil ikke betaleog vil ikke forlate drosja.

Forholdet skjedde i Vesterveien. Dama blefjernet fra drosja. Sjåføren vil ikke anmelde henne. Dama er 27 år fra Arendal.

**KRISTIANSAND: Tilhenger stjålet

16.52:** Gaupentilhengermed registreringsnummer PU2287 er meldt stjålet fra Kongsgård. I tilhengeren lådet en god del gods som for eksempel motorsag, kantklipper, gressklipper Elu avretter og Hitatchi sirkelsag.Anmeldt.

**FLEKKEFJORD: 33-åring kastet av toget

16.02:** Togpersonalet fra tog fra Stavanger til Kristiansand har en meget beruset mann på toget, og han vilde bli kvitt.

Politiet henter en 33 år gammel mann fraStavanger på Store-Kvina stasjon. Mistenkes også for narkotikabruk og pågripesfor dette.

**FLEKKEFJORD: Bulgarer kappet svinger med semitrailer

15.03:** Meldt om en svensk semitrailer som kjører veldig vingleteog ”snyter” svinger på E 39 fra Rogaland og inn i Agder. Har kjørt ned enstolpe langs veien før fylkesgrensa.

Bilen ble stanset av UP i omrrådet ved Flekkefjord. En22 år gammel bulgarsk fører ble kontrollert og funnet i orden. Informasjonformidlet til aktuelle myndigheter i Rogaland.

**KRISTIANSAND: Butikk ville ikke anmelde stjålne jakker

14.43:** En37 år gammel dame fra Kristiansand ble stanset i sentrum etter at hun haddestjålet flere jakker fra en butikk. Butikken ville ikke anmelde dama. Hun ble gitt et pålegg fra politiet om å holde seg borte fra butikken

**MANDAL: Avskiltet i trafikkontroll

13.09:** Avholdttrafikkontroll ved Fasselandsvannet. 64 biler ble kontrollert. Én bil ble avskiltet.

**KRISTIANSAND: Fjernet etter dårlig oppførsel

13.01:** Meldingfra vekter på Sandens kjøpesenter om problemer med en person som ikke oppfører seg noe bra. Bortvist fra stedet av politiet. Muligens anmeldelse.

**SØGNE: Brann i nedgravd plastrør i barnehage

12.38:** Meldingom brann i lekehytte ved Solstrålen barnehage.Viste seg at det hadde begynt å brenne i et nedgravd plastrør som lå ibakken. Dette røreret skule gi luft tilei grue. Ingen andre skader. Sak opprettet.

**ARENDAL: Båt på rømmen i Nidelva

12.11:** Meldingom en 12 fots rød Pioneer som driver nedover Nidelva mot Arendal sentrum. Ingen fare.Båten har slitt seg.

**ÅMLI: Forøvet grovt tyveri

11.27:** Meldingom at det i løpet av natta er forøvet grovt tyveri fra Åmli pakkestasjon. Uvisst hva som er stjålet.

**MANDAL: 19-åring stoppet uten førerkort

11.02:** Bilstoppet hvor fører(19) ikke hadde førerkort.Anmeldt.

**ÅMLI: Innburdd i hytte i Gjøvdal

09.37:** Meldingom innbrudd i hytte. Uvisst hva som varstjålet.

**LYNGDAL: Tyveri fra container

08.27:** Grovt tyveri fra containere tilhørende firmaet Gjenvinning Sør A/S og Lyngdal armering. Diverse verktrøy og materialer stjålet.

**ARENDAL: Bil med autovern-skader funnet

03.12:** Politiet får melding om en bil som er satt igjen på E 18 ved Stoa i Arendal. Bilen har skeder som tilsier at den har truffet autovernet og skadet det. Bileieren har ikke varslet om uhellet, og politiet har heller ikke greid å komme i kontakt med personen som er registrert som eier. Veitrafikksentralen er varslet om hendelsen, siden skader på offentlig eiendom alltid skal varsles. Bilen er tauet inn til Vikig i Arendal.