**KRISTIANSAND: Frekt tyveri fra vaktbua i Auglandsbukta

01.50** Vakta som var på jobb i vaktbua ved Auglandsbukta båthavn, gikk intetanende ut på inspeksjonsrunde. Da han kom tilbake, var den bærbare pc-en hans stjålet av tyver som hadde låst seg inn med riktig nøkkel. Politiet kom til stedet med en hundepatrulje, og de førte betjentene til en mann i første omgang som stoppet da han så politiet. Etterpå snuste hundene opp en mann til, men han stakk av og ble senere pågrepet i skogen i Vågsbygd-området. Pc-en ble ikke funnet, men hundene fant 43 gram hasj der en av mennene hadde gått.

De to, som er 20 og 23 år fra Kristiansand, ble arrestert og skal avhøres fredag.

**LYNGDAL: Bil brant opp

03.42** Ei kvinne hadde stått og fisket i nærheten av Kvås kirke. Da hun kom tilbake til bilen, så hun røyk fra bilen. Hun fikk reddet noen ting før brannen startet. Brannen spredde seg noe til kratt ved bilen, men brannvesenet fikk kjapt slukket det. Bilen til den 37 år gamle kvinnen fra Vanse stod imidlertid ikke til å redde, den ble helt utbrent.

**KRISTIANSAND: Tyver stjal kofferten til reisende

03.58** En person som overnattet på Centrum Motell skulle av gårde til Belgia med fly. Frekke tyver stjal imidlertid kofferten til mannen utenfor motellet, så han må kjøpe ny koffert og klær når han kommer frem.

**ÅMLI: Fikk elg i fronten

04.57** En bilfører kjørte på en elg ved Flatelandsvannet på Dølemo. Elgen døde og ble liggende i veibanen. Bilen fikk så store skader at personen måtte ha bergingsbil. Med føreren gikk det derimot bedre, vedkommende fikk ingen fysiske skader.

**VENNESLA: Hester i veien

05.53** To sorte hester løper langs riksvei 9 på Homstean. Hestene var klokken 06.20 ikke funnet av politiet.

EVJE OG HORNNES: Tysk BMW stjålet

I løpet av natta har tyver stjålet en sort BMW 325 med tyske skilter. Bilen stod parkert utenfor Trebyggeriet på Hornnes.

**ARENDAL: Innbrudd på Moltemyr skole

07.49** Det er brutt opp et vindu med slegge på Moltemyr skole. Om noe er stjålet, er uvisst.