**KRISTIANSAND: Slåssing ved 7-11

01.20:** En hissig ung dame slo til en vakt på 7-11 i Markens. Politiet kom til stedet og kvinnen ble bortvist fra stedet. Vakten vurderer å anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Kutt i hodet

01.25:** En mann ble kjørt på legevakta med et langt, dypt kutt i hodet. Mannen ble plukket opp på utsiden av Ernst i Vestre Strandgate. Politiet har foreløpig ikke fått noen informasjon om hva som har skjedd.

KRISTIANSAND: Sparket tabbe-tyv i skrittet

**FLEKKEFJORD: Fikk palle i nakken

01.56:** Politiet fikk melding om at en mann lå livløs på bakken under ved Bybroa. Mannen viste seg å være bevisstløs, men våknet til liv da ambulansen kom til stedet. Mannen har forklart at noen hadde kastet en palle i nakken hans. Gjerningsmannen er kjent, og vil bli kontaktet av lovens lange arm.

**ARENDAL: Innbrudd i Sørlandskirka

02.18:** Innbruddsalarmen ved Sørlandskirken i Skydebaneheia ble utløst. Politiet rykket ut til kirken og fant en oppbrutt dør. Ingen personer er blitt observert i forbindelse med innbruddet, og det er foreløpig usikkert om noe er stjålet.

**FLEKKEFJORD: Slått ned på torvet

02.42:** En person ble slått ned på torvet i Flekkefjord. Mannen ble fraktet til sykehus, og vil vurdere å anmelde forholdet.

**LILLESAND: Kranglet i undertøyet

03.31:** Politiet fikk melding om at en mann og dame slåss i Tunveien i Lillesand. Kvinnen gjennomførte slåssingen kledd i BH og pysjamas. Etter hvert kom det naboer til som fikk skilt partene.

**ARENDAL: Hus totalskadd i brann

03.34:** Brannvakta i Arendal meldte fra om en boligbrann på Hisøya. Ambulanse ble sendt til stedet i tilfelle det skulle være folk i huset, noe det viste seg å ikke være. Da brannvesenet kom til boligen var huset overtent, og klarte ikke å hindre at huset ble totalskadd. Brannårsaken er foreløpig ikke avklart, men det vil bli undersøkt videre.

**KRISTIANSAND: Tenåringer i slåsskamp

03.40:** To jenter på henholdsvis 16 og 17 år begynte å slåss på en fest i Jernbaneveien. Jentene, som begge var berusede, slåss først så fillene føk innendørs, før de beveget seg ut på et jorde og fortsatte slåsskampen der. Politiet rykket ut til stedet, og kjørte de to jentene hjem til sine respektive foreldre.

RISØR: Stakk av etter utforkjøring

HÆGELAND: Kjørte i fjellveggen