LILLESAND: Per Aarnes som fikk 200.000 kroner i bot for ulovlig bygging på Skudeholmen, har et sterkt ønsker om å få avsluttet saken. Det skriver hans advokat, Nils Henrik Petterson i Schøjødt as, i et brev til Lillesand kommune.

Aarnes ble pålagt av kommunen å tilbakeføre terrenget, og mente han hadde gjort dette i slutten av mai i år. Lillesand kommune ville ikke godta arbeidet etter å ha vært på befaring.

«All den tid kommunen ikke vil akseptere det som er gjort, og all den tid området ikke kan bli helt som før, er det imidlertid nå helt nødvendig at kommunen kommer med innspill med hensyn til hvilke krav man stiller, slik at ytterligere merkostnader og tidsspill kan unngås», skrev Per Aarnes da til kommunen.

Advokaten sier kommunikasjonen mellom de to partene ikke fungerer:

«Slik Aarnes opplever det har det ikke vært mulig å få kommunen til å ta standpunkt til hvorledes arbeidene nå skal utføres», sier han i brevet.

Petterson ønsker ikke å fordele skyld, bare konstatere at nødvendig kommunikasjon mangler.

«Jeg går ut fra at det er i begge parters interesse å finne en avslutning», skriver han, og vil diskutere dette nærmere med rådmannen i Lillesand kommune etter ferien.