Loos: - Jeg gjorde Beckhams sterkere

Rebecca Loos, David Beckhams tidligere assistent — som mot betaling fortalte sladrepressen om et angivelig forhold til fotballesset - mener ekteparet Beckham kan takke henne for sitt sterke ekteskap.

Publisert:

Mange trodde Rebecca Loos-skandalen skulle velte ekteskapet til et av verdens mest omtalte par, David og Victoria Beckham. Loos arbeidet som personlig assistent for David Beckham under hans overgang til fotballklubben Real Madrid, og i 2004 sto hun fram i den britiske avisen News of the World og fortalte om en angivelig fire måneder lang affære med fotballesset. Hun fortalte intime detaljer om David Beckham, og mange mente dette ville bli spikeren i kista for ekteskapet hans. Men slik ble det ikke. I stedet fikk paret enda en sønn og framsto stadig som et lykkelig par. Nå er familien bosatt i Los Angeles, hvor fotballikonet skal bygge opp en fotballskole og samtidig være frontfiguren til fotballklubben Los Angeles Galaxy. Victoria Beckham skal på sin side jobbe videre med designkarrieren sin samt at et Spice Girls-comeback er på trappene.

I et ferskt intervju med et amerikansk magasin, hevder Rebecca Loos at ekteparet har henne å takke for sitt sterke ekteskap. Hun går så langt som til å si at de to bør være glade for at hun kom inn i deres liv.

— Det gjorde dem sterkere. De fikk til og med enda et barn etter affæren. Ingenting av det som skjer er tilfeldig, det er alltid en grunn til det vi opplever - også de dårlige tingene, mener hun, og legger til:

— Jeg tror ekteskapet deres er sterkere enn noen gang, og det er som Victoria sier: Det er motgangen som har gjort dem sterke. Victoria ble ved Davids side hele tiden.

Etter skandalen med fotballspilleren har Loos bygget seg opp en TV-karriere. Hun har vært å se i TV-dokusåper som «Celebrity Love Island» og «The X Factor». Hun frykter også at hun en dag kan komme til å løpe på Beckham-paret i Los Angeles.

— Jeg har flere prosjekter på gang i Los Angeles. Jeg elsker byen og tilbringer mye tid her. Det er litt «plastic fantastic», og en uke holder ofte for meg. Men noen liker det slik, og jeg tror David og Victoria er blant dem, mener hun ifølge nettstedet contactmusic.com. (©NTB)

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.