FARSUND: Gutt til sykehus etter kollisjon

**ARENDAL: Mistenkt for kjøring i påvirket tilstand

00.41** En 21 år gammel mann ble stoppet av politiet i en sentrumsgate i Arendal, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand. Arendalitten måtte rutinemessig avlegge utvidet blodprøve.

TVEDESTRAND: 17-åring truet med å drepe politimann

BYGLAND: Kjørte i 115 km/t i 60-sone

**KRISTIANSAND: Melding om slagsmål

01.31** Politiets operasjonssentral fikk melding om antydning til slagsmål utenfor utestedet Kick i Dronningens gate. Da patruljen kom fram hadde forholdene roet seg. Det har heller ikke kommet inn noen anmeldelser i ettertid.

**ARENDAL: Kjørte med promille

02.01** En 20 år gammel mann er anmeldt for promillekjøring etter at han ble stoppet ved Barbu skole. Utåndingsprøven viste at mannen hadde 1,24 i promille. Mannen er anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Må punge ut for urinering

02.05** Politiet tok en 24 år gammel mann på fersken da han urinerte på åpen gate utenfor utestedet Bakgården i Tollbodgata. Mannen ble innbrakt til Kristiansand politistasjon, og fikk en bot på 4000 kroner som han vedtok.

**ARENDAL: Tatt med hasj

03.01** En 24 år gammel mann ble tatt med inn i arresten i Arendal, etter at politiet fant en klump med hasj på ham. I tillegg var mannen så beruset at han delvis var ute av stand til å ta vare på seg selv

**MANDAL: Anmeldt for legemsfornærmelse

03.30** En 25 år gammel mann fra Mandal er anmeldt for legemsfornærmelse etter et slagsmål i Bryggegata. Det er uklart hvilke skader han påførte fornærmede.

**KRISTIANSAND: Sov ved skole

04.04** Politiet fikk melding om at en overstadig beruset person lå og sov utenfor Kristiansand katedralskole Gimle. Vedkommende ble vekket av patruljen og kom seg hjem selv.

**ARENDAL: Anmeldt for tre forhold

05.40** En 23-åring fra Arendal kan vente seg en reaksjon fra ordensmakten etter at han ble stoppet i Molandsveien. Mannen kjørte bil med 0,54 i promille, hadde ikke gyldig førerkort, og var i tillegg i besittelse av en kniv som var festet til leggen.

**KRISTIANSAND: Stjal bilnøkler

05.44** Eieren av en bolig i Lillemyrveien på Lund ringte politiet da han våknet av at hunden hans begynte å bjeffe. Det viste seg at noen hadde vært inne i leilgheten og stjålet bilnøkler. Ingen er foreløpig pågrepet.

VALLE: Bil veltet på riksvei 9

**KRISTIANSAND: Fant narkotiske tabletter

06.00** En 23 år gammel kvinne ble tatt med inn til arresten for å være i besittelse av 13 narkotiske tabletter i en sentrumsgate. Kvinnen er anmeldt for forholdet.

**SØGNE: Innbrudd i bil

09.11** En bileier i Tjønneveien på Åros medte fra om at tyver hadde brutt seg inn i bilen hans i løpet av natten. En cd-spiller og en del verktøy var stjålet. Ifølge politiet hadde tyvene trolig også forsøkt å stjele bilen, etter som tenningslåsen var ødelagt.