**RISØR: Klage på høy musikk

23.20:** Det meldes om veldig høy musikk i Krags gate. En politipatrulje reiste til adressen hvor eier etter sigene skal ha hatt innflytningsfest. Festlighetene skal ha roet seg da politiet kom.

BIRKELAND: Høy musikk 2

23.31: På Strøget i Birkeland kommer det også melding om høy musikk og også der skal det ha roet ned etter hvert.

**KRISTIANSAND: Falsk legitimasjon

23.40:** På restaurant Tollboden skal en jente ha prøvd å komme inn med falsk legitimasjon. Det skal ha blitt notert personalia og det vurderes politianmeldelse.

SONGDALEN: Blodige personer i veien

00.00: Det kommer inn en melding fra en bilist og tre personer som går midt i veien, og den ene skal være blodig i ansiktet.

Ett kvarter senere får politiet en telefon fra samme område der tre unge gutter skal ha knust ei rute med inngangsdøra på en bolig og at de skal ha gått mot Rismyr. Politiet har pågrepet tre personer som kan settes i sammenheng med innbruddet og de har sittet i varetektsarrest i natt.

GRIMSTAD: Bil i grøfta

00.10: Ved Tønnevoldsate skal en bil ha havnet i grøfta og bilen er forlatt da politiet kommer til stedet. De finner fører og det viser seg at alt er ok og at det kun var et uhell på glatt føre.

GRIMSTAD: ATV stikker av

00.18: En UP-patrulje melder at en ATV unndrar seg kontroll i Grimstadområdet. Den skal ha forsvunnet for politiet.

KRISTIANSAND: Klage på ”råning”

00.27: Det kommer inn en klage på ”råning” ved parkeringsplassen ved Sørlandssenteret. Politiet hadde derimot ikke tid til å rykke ut.

VENNESLA: Fest ut av kontroll

00.32: Ved Moseidveien skal en fest med 15 deltagere ha kommet ut av kontroll. De ber politiet om assistanse og de hjelper med å få dempet festen ned ca klokken ett.

ARENDAL: Bråkete person

00.59: En patrulje kommer over en person i Arendal sentrum som oppildner til slossing og er bråkete. Personen som er overstadig beruset blir bortvist fra sentrum.

01.40: Kommer samme person tilbake med samme oppførsel og han blir dermed anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg og må i arresten.

LILLESAND: Høy musikk 3

01.07: En fest i Lillesand skal ha spilt for høy musikk. Politiet kontakter huseier som lovet å skru ned. Et kvarter senere er det like ille og eier blir anmeldt for å ikke etterkomme politiets pålegg.

ARENDAL: Kvinne ligger og rister

01.09: Ved Fishermans pub i Arendal meldes det om at en kvinne ligger og rister på dansegolvet og det mistenkes epileptisk anfall. Politiet kommer med ambulanse og det viser seg at kvinnen har blitt slått ned. En 25 år gammel kvinne blir pågrepet etter å ha blitt utpekt av vitner. Den 19 år gamle kvinnen som er slått ned er sendt til sykehuset og den mistenkte er satt i varetektsarrest.

EVJE: Tatt seg til rette i hus

01.09: Det kommer en melding om at et hus som skal stå tomt har hatt besøk. Noen har funnet fram alkohol og drukket seg sanseløse. Fire personer på 14 og 15 år har blitt kjørt hjem til sine respektive hjem.

MANDAL: Eldre dame sitter fast

01.15: I Store Elvegate i Mandal melder en ung dame at en eldre dame har satt seg fast. Politiet hjelper til og får den eldre damen.

LINDESNES: Stakk fra ulykke

01.21: Ved Tredal skal en mørk BMW ha kjørt inn i en annen bil og stukket fra stedet. Føreren viser seg å være en kjenning av politiet. Og de vil ta kontakt med han i løpet av dagen.

SØGNE: Vanskelig gjest

01.36: Ved Høllen bryggerestaurant skal en vanskelig gjest ha stått på utsiden og ikke fått lov å komme inn. Politiet måtte bistå i å overbevise gjesten om å gi opp forsøket.

ARENDAL: Skallet ned

01.39: På langbrygga i Arendal kommer politiet over en person som har skallet ned en annen person. Fornærmede ble kjørt til legevakt, mens mistenkte ble satt i varetekstsarrest i Arendal.

GRIMSTAD: Låste seg ute

02.03: Det kommer inn en telefon fra en kvinne som har klart å låse seg ute på Fevik. En patrulje må bidra til å hjelpe kvinnen med å komme seg inn i huset igjen.

ARENDAL: Innbruddsforsøk

02.03: Ved Øvre Tyholmsvei i Arendal prøver en person å bryte seg inn i et bolighus i Arendal. En patrulje kommer over en sunnmøring på ville veier som ikke husker hvor han har hold i byen. Han overnatter i drukkenskapsarresten.

KRISTIANSAND: — Ville hoppe på sjøen.

02.08: Politiet får beskjed om at en person ville hoppet på sjøen. De finner personen våt og kald men han forteller at han ikke hadde tenkt å hoppe på sjøen, men hadde meddelt at han var ved sjøen. Han satte pris på å få overnatte i arresten hvor det var godt og varmt

**KRISTIANSAND: Falt om på Havanna

02.34:** På Havanna kommer det en melding om en mann som skal ha falt om. En patrulje sjekker og det har vært knuffing i forbindelse med at mannen skal ha vært langfingret og tatt til seg en drink etter stengetid. Vedkommende falt i golvet men var uskadd og ble bortført.

ARENDAL: Slo kjeven løs

03.04: Det møter en person opp hos politivakta med store skader i ansiktet. Han blir kjørt til sykehus og det viser seg å ha vært en krangel i en matkø der to personer skal ha blitt uenige og bestemt seg for å gjøre opp seg i mellom. Da styrkeforholdet mellom personene var nokså skjevt skal den ene ha fått slått kjeven løs og fått mye skader i munnen. Det er såpass alvorlig at personen måtte til sykehuset i Kristiansand. Politiet sliter med å finne identiteten på han som skal ha utført handlingene.

KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

03.10: Ved Tordenskjodsgate blir en 50 år gammel mann tatt med bruk og besittelse av narkotika. Vedkommende var i besittelse av flere tabletter og er satt inn i varetektsarrest.

MANDAL: Skilte slåsskjemper

03.11: En fotpatrulje kommer over knuffing mellom noen menn ved Store Elvegate. Patruljen griper inn og skiller slåsskjempene. Det er ikke snakk om alvorlige skader men den ene personen blir anmeldt for legemsfornærmelse.

**MANDAL: Vandaliserte bil

03.37:** Det kommer en melding om skadeverk på en bil ved Amfisenteret i Mandal. To gjerningspersoner skal ha sparket og ødelagt noe på en bil. De blir pågrepet og personalia blir notert. Politiet venter anmeldelse fra bileier.

**KRISTIANSAND: Lå hulter til bulter

03.42:** Ved Vestre Strandgate skal det ha brutt ut et slagsmål mellom tre personer som lå hulter til bulter. En patrulje måtte dra slåsskjempene fra hverandre og bortviste de.

04.06: Da skal en av de bortviste slåsskjempene ha forvillet seg ut ved tunnelen ved Vesterveien. En patrulje plukker opp vedkommende og kjører han hjem.

**ARENDAL: Truet med kniv

04.02:** Ved Rise i Arendal skal en person ha truet med kniv. To patruljer reiser opp og pågriper en person med kniv. De kommer også over en 16 år gammel jente som skal ha stukket av fra en barnvernsinstitusjon i Vestfold. Hun blir levert over til barnevernet.

**KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika 2

04.34:** I Torridalsveien blir fire personer pågrepet med besittelse av narkotika. Det beslaglegges blåvalium, amfetamin og noen andre tabletter. En har erkjennet forholdet og de tre andre sitter i varetektsarrest.

**KRISTIANSAND: Bil funnet

11.27:** En Peugeuot Partner som har vært meldt stjålet i lengre tid ble funnet igjen i Kjerrheia.

**KRISTIANSAND: Branntilløp

11.44:** En husmor som smeltet smør glemte gryta og det tok fyr i gryta og kjøkkenvifta.

**FARSUND: Innbruddsforsøk

12.15:** En dør er skadet etter innbruddsforsøk på Borhaug i Farsund. Det kommer anmeldelse i saken.

**KRISTIANSAND: Brann

12.15:** Brannvesenet rykker ut på brann i søppeldunker i Dalsveien. Det har brent litt i en garasjevegg også. Politiet var på stedet ved 13.30-tiden. Trolig har brannen startet ved at noen har kastet aske i den ene dunken.