Søgne: Gikk amok

1206: En 46 år gammel kvinne fra Søgne gikk amok da hun fikk avslag på søknad om bostøtte fredag. Hun skremte personalet så mye at en av dem ringte politiet og påstod at kvinnen raserte hele lokalet. Politiet sendte raskt en patrulje som konstaterte at skadene var noe mindre omfattende. Men kvinnen hadde veltet et stativ med brosjyrer og knust flere blomsterpotter med en stein i raserianfallet. Personalet på servicekontoret i Søgne rådhus anmelder saken, og kvinnen ble pålagt av politiet å ikke viser seg der mer.

Flekkefjord: Trolig vannplaning

1240: En personbil ble meldt observert på midtrabatten ved gamle Logavei. Det var ingen personskade men en patrulje fra politiet sjekket likevel ut saken. Mye tyder på at bilføreren har mistet kontrollen på , ikke personskadet patrulje er raskt på stedet, veldig glatt på grunn av mye regn, viking var rekvirert, ble tauet bort.

Mandal: Neppe død svane

1355: En bilfører ved Mones ringer og forteller politiet at han har kjørt på en svane. — Jeg tror ikke den er død, for den går nedover mot vannet, sier bilføreren. Politiet finner grunn til å tro på sjåføren, og ringer viltnemnda som rykker ut og gjør det nemnda skal gjøre i sånne saker.

Kristiansand: Ung butikktyv

1415: Betjeningen i en forretning i Vågsbygd ringer og forteller at at de har pågrepet meget ung butikktyv på fersk gjerning. Det er en gutt født i 1994, altså 14 år gammel, som er kommet på kant med loven. Men alderen tatt i betraktning finner politiet det ritkigst å kontakte foreldrene og la det bli med det.

Flekkefjord: Stjal pass fra privathus

1440: En mann har kommet på besøk til foreldrenes. Og der hadde det vært innbrudd. Blant annet er det stjålet diverse papirer og pass. Saken vil bli etterforsket videre.

Mandal: Moped stjålet

På Tredge mellom 20 torsdag og 15 fredag ettermiddag er det stjålet en Furia moped med registreringsnummer PZ 9257.