KRISTIANSAND: Ble slått i hodet med en flaske

**ARENDAL: Slag i ansiktet

23.45:** En patrulje i Arendal kommer over en person som har fått et slag i ansiktet. Politiet får beskrivelse av gjerningspersonen, og drar ut for å kikke etter vedkommende, uten hell. Det har også fremkommet navn på den antatte gjerningsmann, så politiet avventer nå en anmeldelse fra fornærmede.

**ARENDAL: Brysom gjest

23.55:** 7-eleven i Arendal vil ha hjelp av politiet til å få fjernet en brysom gjest. Politiet kommer til stedet og påtreffer der en beruset kvinner som blir tatt hånd om av sine venninner.

**FLEKKEFJORD: Vilt slagsmål

23.56:** I følge meldingene politiet får skal det være vilt slagsmål utenfor Kiwi i Flekkefjord, og to personer skal ligge igjen på bakken. Personen som står bak ugjerningen skal ha blitt plukket opp av en bil som kjørte av gårde. Natteravnene tok seg av de som hadde blitt slått ned, og sørget for at de ble tatt hånd om. Politiet var også på stedet, og fikk beskjed om at de fornærmede ikke ville anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Burning

23.57:** Politiet får melding om at det er en stor ansamling av biler som burner på Sørlandssenteret. Lovens lange arm hadde det derimot så travelt at de ikke hadde anledning til å rykke ut.

**LYNGDAL: Amper stemning

00.01:** Det meldes om amper stemning i Aleén i Lyngdal. Politipatruljen var på plass i løpet av noen minutter, men da var det stille og rolig.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

00.04:** Det klages over høy musikk i Østre strandgate i Kristiansand. Men før politiet rekker å gjøre noe med saken, ringer melder tilbake og forteller at det festlige laget har gått på byen.

KRISTIANSAND: Slo politistudent i hodet med nødhammer

**KRISTIANSAND: Falsk leg

00.25:** En vakt på Leopold varsler politiet om at de har problemer med en mindreårig med falsk leg. Da politiet ankommer stedet, har den mindreårige forduftet.

**KRISTIANSAND: Falsk leg II

00.32:** Denne gangen er det Spot i Dronningensgate som har fått besøk av ei ung jente med falsk leg. Jenta er 16 år gammel, og lykkes ikke i sitt forsøk på å komme inn på stedet.

**KRISTIANSAND: Festbråk

00.39:** Politiet får inn klage på høy musikk fra en fest på Heimyrkollen. Dessverre hadde ikke politiet noen ledige patruljer.

**KRISTIANSAND: Unge gutter på ferde

00.43:** Politiet får melding om at noen unge gutter går rundt på Lund og kjenner på bildører. Heller ikke denne gangen hadde politiet noen patruljer som kunne ta seg av saken.

**FARSUND: Slåsskamp

00.45:** Fire fem personer hopper på hverandre i Farsund sentrum. AMK får melding om at en person har fått en flaske i hodet. Politiet var på stedet for å få forklaringer fra vitner. Det er opprettet en sak, og politiet har fått navn på personer som skal ha vært involvert.

**KRISTIANSAND: Brysom gjest

00.47:** UpTown i Dronningens gate melder fra om at de har en brysom gjest. Politiet prøvde å bortvise gjesten fra stedet.

**ARENDAL: Overstadig beruset

00.54:** En overstadig beruset person er farlig nær bryggekanten på Langbrygga i Arendal. Politiet kommer til stedet, og finner ut at personen faktisk har klatret ned under brygga. Personen blir geleidet opp og vekk fra brygga.

**GRIMSTAD: Pågrep bråkmaker

01.10:** Grimstadpatruljen pågriper en 20 år gammel mann fra Birkeland som skal ha vært innblandet i en slåsskamp i Storgata. Han ønsker heller ikke å etterkomme politiets ordre om å fjerne seg fra området, og dermed ble det en natt i arresten i Arendal for 20-åringen.

**ARENDAL: Slåsskamp

01.15:** Det meldes om slåssing utenfor 7-eleven i Arendal. Politiet rykket ut til stedet og roet gemyttene. De involverte fikk klar beskjed om å gå hver til sitt.

**KRISTIANSAND: Høylytt fest

01.20:** Politiet får flere klager på festbråk i Vågsbygd. De feststemte hindrer visstnok stort sett hele nabolaget i å få nattesøvnen. Politiet har ingen ledige biler, og får dermed ikke rykket ut.

**MANDAL: Full mann i veien

01.21:** På E39 i Hollekleiva i Mandal meldes det om at det skal gå en beruset mann midt i veien. Politiet rykket ut, men da var mannen forduftet. 1

**KRISTIANSAND: Datt i sjøen

01.33:** AMK ber om politiets hjelp. De står ved havnebassenget i forlengelsen av Tolldbodgata, der det ligger en mann i vannet. Han har ikke lyst til å komme opp. Patruljen som rykker ut får etterhvert mannen på land, og i følge vitner så ramlet mannen uti vannet da han stod og kastet opp.

**GRIMSTAD: Lagde bråk

01.55:** Patruljen i Grimstad gir en person som har laget bråk, beskjed om å komme seg bort fra byen. En halv time senere er samme person tilbake, og dermed kan personen vente seg en anmeldelse.

**GRIMSTAD: Hevder å ha blitt angrepet

02.06:** En person kommer til politistasjonen i Grimstad og forteller at en gjeng med personer av utenlandsk opprinnelse skal være ute etter vedkommende. Personen skal ha blitt angrepet på rutebilstasjonen. Politiet tar kontakt med noen vitner, men ingen har sett noe til det som skal ha inntruffet. Politiet ber vedkommende om å komme tilbake for en eventuell anmeldelse.

**MANDAL: Falsk legitimasjon

02.16:** En person blir tatt med falsk legitimasjon på Soldekke i Mandal.

**SØGNE: Slagsmål

02.24:** Det meldes om slagsmål på Høllen brygge. Politiet rykker ut og bortviser to personer. Det er amper stemning på stedet, så patruljen bestemmer seg for å bli i området en liten stund for å hindre at slagsmål blusser opp igjen.

**RISØR: Innbruddsalarm

02.31:** En innbruddsalarm går på Risør ungdomsskole i Kjempestien i Risør. Politiet hadde ingen ledige patruljer som kunne se på saken.

**KRISTIANSAND: Slått ned

02.31:** En person melder om at han har blitt slått ned av en person i Dronningens gate i Kristiansand. Også en kvinne skal ha blitt slått. Politiet har vært på stedet og snakket med fornærmede, og har en viss formening om hvem som er gjerningspersonen.

**ARENDAL: I arresten for slåssing

02.39:** Det meldes om slåssing utenfor Fisherman på Langbrygga i Arendal. Politiet kjører en person i arresten. De involverte kom uskadet fra uoverensstemmelsen.

**LYNGDAL: Kastet stein mot bil

02.40:** En bilist ringer inn og forteller at det går en person midt i veien ved Rosfjord hotell i Lyngdal. Denne personen skal også ha kastet en stein mot melders bil. Politiet rykker ut til stedet, men finner ikke vedkommende.

**RISØR: 19-åring slo ned kvinne

02.43:** Politiet får flere meldinger om slåssing ved Kast Loss i Risør. En mann skal ha slått ned en kvinne. AMK blir også sendt til stedet. I følge personen som meldte fra skal det være en polsk mann som stod for volden. Mannen stakk fra stedet før politiet kom, men kort tid etter pågriper politiet en 19 år gammel mann. Han må overnatte i arresten i Arendal.

**ARENDAL: Meget beruset mann

02.53:** Politiet finner en meget beruset mann ved Syrdalens hjørne i Arendal. Han blir satt i drukkenskapsarresten.

**KRISTIANSAND: Klage på høy musikk

02.56:** Politiet får klage på høy musikk fra en leilighet i Kirkegata i Kristiansand, men har ingen ledige patruljer å sende til stedet.

**KRISTIANSAND: Ble truet

02.57:** En person sier at han har blitt truet av to personer på Fiskebrygga. Han løp selv vekk fra stedet. Politiet har fått en beskrivelse av personene, uten at det har gjort at de har fått fatt på personene.

**KRISTIANSAND: Høy musikk

03.01** : Politiet får inn klage på høy musikk i Jærnesheia, men har ingen ledige patruljer å sende.

**ARENDAL: Lå på brygga

03.09:** Politiet finner en person liggende på brygga ved Tyholmen i Arendal. Politiet får mannen på beina, og sender ham i marsj i riktig retning.

**RISØR: Hagefest

03.25:** Politiet får klage på en hagefest i Risør, men har ingen ledige patruljer å sende.

**ARENDAL: Høy musikk

03.26:** Det klages over høy musikk fra en adresse på Bjorbekk i Arendal, men politiet har ikke kapasitet til å rykke ut på oppdraget.

**FLEKKEFJORD: Person gikk amok

03.38:** Politiet får melding om at en person skal ha gått amok i Brugata i Flekkefjord. Personen skal ha sparket og bulket biler. Politiet rykker ut på stedet og en gjerningsmann blir plukket ut. Han erkjenner forholdet, og blir kjørt hjem til sin bopel.

**KVINESDAL: Klage på høy musikk

03.48** : Politiet får inn klage på høy musikk i Kvinesdal. De rykker ut til stedet og får dempet lydnivået.

**MANDAL: Mulig promillekjøring

03.54:** Fra Mandal meldes det om at en person som muligens er beruset kjører rundt i sentrum. Politiet rykker ut, uten å finne bilen.

**ARENDAL: Truende person

04.16:** En person skal ha kommet til en adresse på Saltrød i Arendal og fremsatt trusler. Politiet rykker ut til stedet og fjerner vedkommende.

**FLEKKEFJORD: Promillekjører stakk av

04.16:** Politiet får melding om en promillekjøring. En person skal ha satt seg i en bil og kjørt fra Feda. Sivilister klarer å stoppe bilen nærmere Flekkefjord, men i det politiet er på vei ut klarer bilføreren, en kvinne, å vri seg unna og stikker av i terrenget i området. Søndag morgen jobbet politiet fremdeles med å komme i kontakt med kvinnen. De har vært i dialog med noen som har vært i kontakt med kvinnen, men de ønsker å komme i kontakt med henne direkte. Derfor fortsetter de sitt arbeid litt til.

**MANDAL: Slo gjennom dør

05.03:** På Oksevollen i Mandal slår en person seg gjennom en dør i en trappeoppgang. Det viser seg at det er en beruset beboer som ikke dant nøkkelen sin, og dermed tok i bruk andre metoder for å komme seg inn. Antagelig ender det opp med et oppgjør mellom beboeren og de andre som bor der.

**ARENDAL: Skremmende pirattaxitur

05.14:** Politiet får melding om at en 18 år gammel kvinne skal ha vært utsatt for en skremmende tur i en pirattaxi. Kvinnen satt seg inn i taxien sammen med noen venner, men etter en stund var hun alene igjen i bilen. Da kjørte sjåføren ut av byen, inn på en sidevei, og gikk ut av bilen med påskudd om at han skulle røyke. Den 18 år gamle jenta ble naturlig nok veldig skremt og fikk ringt sin mor. Da sjåføren forstod at hun hadde vært i kontakt med noen andre, kjørte han mot Arendal, der de to ble møtt av 18-åringens mor. Dermed endte det hele greit, men politiet har allikevel bestemt seg for å følge opp saken og har fått en beskrivelse av gjerningspersonen.

— Moralen er at pirattaxi ikke er greit. Det må man unngår. Vi har mange historier som forteller at det ikke er fornuftig, sier operasjonsleder Jon Kvitne, ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

**TVEDESTRAND: Innbrudd i båt

05.37:** Politiet får melding om et innbrudd i en båt ved Loggen i Tvedestrand. Den mistenkte skal fremdeles befinne seg i båten i det politiet får meldingen. Politiet rykker ut til stedet og tar hånd om en beruset kar, som de så kjører hjem. I samråd med fornærmede i saken blir det bestemt at de to skal prøve å gjør opp seg i mellom i ettertid.

**KRISTIANSAND: Klage på høy musikk

07.56:** Politiet mottar klage på høy musikk. Noen er åpenbart ikke ferdig med nachspielet, og plager en nabo såpass at naboen tilkaller politiassistanse. Politiet hadde ikke kapasitet til å rykke ut umiddelbart.

**RISØR: Slo seg ned på veranda

08.24:** En boligeier i Risør melder fra om at noen personer har tatt tilhold på vedkommende veranda i Risør. De har rigget seg til med både det ene og det andre, blant annet soveposer. Boligeieren har ikke gitt personene lov til å campe på verandaen. Da fvn.no snakket med politiet var de på vei til stedet.