**KRISTIANSAND: Mulig innbrudd i klesforretning

18.27:** En rute er knust i butikken Løkka Klær i Markens gate. Politiet undersøker hva som kan ha skjedd.

**KRISTIANSAND: Full kvinne i feil leilighet

18.56:** En nabokvinne har trengt seg inn i feil leilighet i Møllevannsveien, og hun er særdeles beruset. Politiet ankommer og loser henne ut igjen.

**HØVÅG: Innbrudd

21.21:** Ved en gård på Høvåg er det begått innbrudd i løpet av helgen. Det er uvisst hva som er stjålet foreløpig.

**SØGNE: Tyvegods

21.27:** En kar blir pågrepet i besittelse av diverse tyvegods, samt narkotika i Sandvikveien i Søgne.

**KRISTIANSAND: Sparket inn dør

21.34:** Ved Siste Skrik i Festningsgata har to-tre gutter sparket inn en dør og tatt med seg gjenstander, samt noe skillemynt.

**ARENDAL: Promillekjøring

21.51:** En utenlandsk statsborger blir stanset uten gyldig førerkort, og blåser til 1,7 i promille. Det blir opprettet sak.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i kommunalt bygg

22.02:** I løpet av de siste dagene er det begått innbrudd i et kommunalt bygg i Kronprinsens gate i Kristiansand. Det er uvisst hva som er stjålet.

22.46 14-åring stjal BMW

**SØGNE: Festbråk

22.47:** Politiet får melding om bråk og støy fra en fest på Linneflaten i Søgne.

**ARENDAL: Slagsmål

22.48:** Tre personer skal ha brutt seg inn i en leilighet på Barbu i Arendal. Det skal ha kommet til slagsmål, men tumultene roer seg, og det blir ordnet på stedet.

**MANDAL: Festbråk

23.23:** Fra en privatfest på Klokkebrotet i Mandal rapporteres det om støy. Etter at henvendelsen til politiet er gjort, roer det seg imidlertid.

**TVEDESTRAND: Ubudne gjester

23.39:** En kvinne ringer inn og uttrykker bekymring for at det rusler ukjente folk rundt huset hennes i Tvedestrand.

**VENNESLA: Festbråk

23.46:** En fest i Skjærehaugveien i Vennesla går litt over styr. Politiet må reise opp og roe gemyttene.

**KRISTIANSAND: Dårlig a-ha-opplevelse

00.01:** En mann på 40 år er blitt slått ned like etter a-ha-konserten på Sør Arena. Gjerningsmannen har stukket fra stedet i bil, og personbeskrivelsen er heller dårlig.

**ARENDAL: Rivalisering på Langbrygga

00.19:** Det brygger opp til bråk på et utested på Langbrygga i Arendal, og det ender med at politiet må bortvise en del folk. Det er en gjeng med ungdommer av afghansk og iransk opprinnelse som barker ihop.

**KRISTIANSAND: Full mann forsvant

00.22:** En beruset mann lager krøll på legevakten, men forsvinner før politiet rekker å komme til stedet.

**GRIMSTAD: Feststøy

00.25:** Det kommer klager på en fest i Kirkegata. Politiet må opp til de festglade og skru ned volumknotten.

**KRISTIANSAND: Vrang taxikunde

00.36** : En kvinne blir vrang mot drosjesjåføren sin, og sjåføren ber om assistanse fra politiet. Episoden skjer i Sømsveien.

**ARENDAL: Misfornøyd taxikunde

00.40:** Det blir meldt om slåssing mellom en drosjesjåfør og en 17 år gammel gutt fra Arendal i Vestre Gate. 17-åringen skal ha tatt tak i skjortekraven til sjåføren og blitt amper, da han mener regningen er for høy.

**KRISTIANSAND: Satt i yllearresten

00.47:** En mannsperson blir satt i arresten etter å ha laget kvalm på utestedet Leopold i Vestre Strandgate.

00.49 Profilert idrettsutøver slo til dørvakt på Kick

**ARENDAL: Fisherman's Pub

00.54:** En mann lager bråk på pub i Arendal. Dermed havner han i politiloggen.

**ARENDAL: Livløs mann var full

01.04:** En mann blir funnet liggende livløs på en busstopp på Nedenes. Det viser seg at han er overstadig beruset, og han blir geleidet opp i stående, og får kursen hjem pekt ut.

**ARENDAL: Kvinne banker på døra en time

01.06:** Fra Bjorbekk i Arendal ringer en fortvilet mann til politiet. En dame står og dundrer og banker på døra hans. Hun gir seg ikke før det er gått en time.

**GRIMSTAD: Drakk øl fra flaske

01.07:** En 17 år gammel gutt blir anmeldt for å ha drukket av en flaske øl i Storgata.

**ARENDAL: Full mann

01.13:** En overstadig beruset kar blir satt i drukkenskapsarresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp på E 39

01.20:** Etter en påkjørsel ved fergekaiavkjørselen på E 39 kjører en bil inn i en annen bil. Føreren av denne bilen ender med å slå til den uheldige bilisten som har kræsjet med ham. Politiet kommer til stedet og hjelper de to med å skrive skademelding.

**LILLESAND: Slåssing på Beddingen

01.34:** Estlendere kommer i klammeri med nordmenn på Beddingen i Lillesand, og det blir slåssing av det. Politiet må rydde opp i kjervet.

**ARENDAL: Slagsmål på puben

01.37:** En person blir slått ned ved Fisherman's Pub i Arendal, og han må kjøres til legevakt.

**ARENDAL: Blodig person

01.54:** Vitner ringer inn til politiet og melder om en blodig person på Havnepuben i Arendal. Da politiet kommer til stedet, er vedkommende forsvunnet.

**SONGDALEN: Knuser rute

01.55:** En mann som snakker gebrokkent, knuser en rute i en drosje. Da politiet kommer til stedet er, du gjettet riktig, personen forsvunnet.

**GRIMSTAD: Lusking

01.54:** En mann ringer politiet da han har observert personer luskende rundt huset. Politiet drar til stedet for å roe ned vedkommende.

**KRISTIANSAND: Bråk på Leopold

01.57** En ung mann blir bortvist fra utestedet Leopold pga dårlig oppførsel.

**GRIMSTAD: Kvinne slått av kvinne

02.00:** Et par forteller politiet at kvinnen er blitt slått av en annen kvinne, og de peker ut gjerningspersonen, en 20 år gammel kvinne, utenfor Café Galleri.

**ARENDAL: Fyllekjøring på moped

02.00:** En 16 år gammel mopedfører stanses i Kittilsbuktveien i Arendal, mistenkt for å kjøre i ruspåvirket tilstand. Han måles til 0,6 i promille.

**MANDAL: Stjålet lommebok

02.04:** En gjest på Jonas B. Gundersen i Mandal melder lommeboken sin stjålet. Det er ingen som har sett noe mistenkelig.

**ARENDAL: Rute knust

02.06:** En rute er knust i et bygg på Fagerheim skole i Arendal, samt noe skadeverk utført på skolens eiendom. Det er uvisst hva skadeomfanget er, eller om noe er stjålet.

**KRISTIANSAND: Full i taxikøen

02.10:** En overstadig beruset person i taxikøen utenfor Ernst Hotell i Kristiansand blir sendt hjem. Med taxi.

**KRISTIANSAND: Spilte høy musikk i Bendiksbukta

02.21:** Etter Quartfestivalens død, er det sjelden det spilles høy musikk i Bendiksbukta. Men i natt tok altså noen over stafettpinnen, uten at det ble særlig godt mottatt av publikum. Politiet på stedet får en lystig gjeng til å dempe musikken.

**KRISTIANSAND: Ville ikke gå fra puben

02.22:** På utestedet Tollboden nekter en person å fjerne seg fra lokalet, 22 minutter etter skjenkestopp, og åtte minutter før stengetid. Politiet hjelper ham til å forstå at kranene er stengt.

**FEVIK: Lå strak på fortauet

02.25:** En mann blir funnet liggende rett ut på fortauet ved Fevik senter. Han må hentes av ambulanse, men på legevakta må man be poliitet om assistanse, da han ikke er særlig medgjørlig.

02.32: Slått ned og sparket utenfor Pakkhuset

**GRIMSTAD: Gikk rundt med planke

02.35:** En mann går rundt i Storgata i Grimstad med en planke som han skjuler under genseren. Politiet formaner ham, og beslaglegger planken.

**KRISTIANSAND: Urinerte ved Postbanken

02.45:** En mann har det i egne øyne aldeles strålende utenfor Postbanken der han får lettet på trykket. Politiet observerer imidlertid den skjødesløse urin-våneren, som blir tilgodesett med en bot på 4000,— kroner.

**TVEDESTRAND: Husbråk

02.53:** Politiet må rykke ut til et privathus for å stanse en krangel mellom de voksne i hjemmet.

**Les også:

03.09: Truet med kniv av pirattaxisjåfør**

**KRISTIANSAND: Forfulgt av mann

03.07:** En kvinne i Skippergata mener seg forfulgt av en mann av utenlandsk utseende. Politiet klarer ikke å finne vedkommende, og eskorterer kvinnen hjem til sin bopel.

**ARENDAL: Biltyveri

03.09:** En bil blir stjålet fra Bjørkealléen i Arendal. Den blir funnet igjen kort tid etter i Strømsbuveien, da har gjerningsmennene stukket av. Kort tid etter møter politiet bilen på veien, og legger seg på hjul. Biltyvene klarer imidlertid å riste av seg politiet.

**KRISTIANSAND: Kjenner på bildører

03.15:** En person trasker omkring på jernbanetomta i Kristiansand og kjenner på bildørene, sannsynligvis for å finne ut om noen har latt bilen sin stå ulåst. Politiet tar opportunisten med seg til politihuset, der han får overnatte i spartanske omgivelser.

**KRISTIANSAND: Kjører i lyktestolpe

03.30:** En bilfører er uheldig og treffer en lyktestolpe på vei hjem. Han etterlater bilen ved stolpen, og stolprer seg hjem. Politiet får tak i eieren til slutt, og skriver rapport. Det skal ikke være mistanke om alkoholkonsum i forkant av, under eller etter bilkjøringen.

**FLEKKEFJORD: Tok hjul fra Civic

03.53:** To unge menn på 20 og 18 år blir siktet for å ha skrudd av et hjul fra en parkert Honda Civic ved Kvanvik i Flekkefjord. Til politiet forklarer de to at de har lov til å ta deler fra bilen. Saken blir fulgt opp videre.

**KRISTIANSAND: Etiopisk krangel

03.58:** Under et arrangement for etiopiere på Arbeideren i Kristiansand bryter det ut krangling og slåsskamp. Politiet ankommer arrangementet, men da har tilstanden gått fra amper til rolig.

**KRISTIANSAND: Kleshenger-mann

04.31:** En mann går rundt med kleshenger i Dronningens gate. Vitner tror han forsøker å bryte seg inn i biler, men han lykkes ikke. Politiet klarer ikke å finne igjen mannen.

**RISØR: Mopedtyv mislykkes

04.41:** En mannsperson fikler med en moped ved Steinramla i Risør, åpenbart i ferd med å bemektige seg det saktegående kjøretøyet. Han blir grepet in flagranti, og løper fra stedet.

**KRISTIANSAND: Ampre slektninger

04.43:** Ambulansen må hente en person som er syk i Christian IVs gate. Folk rundt vedkommende som er syk, lager så amper stemning, at politiet blir tilkalt for å verne ambulansepersonellet.

**ARENDAL: Bil i fjellveggen

04.56:** En bil har kjørt i fjellveggen ved Kloppenebakken i Arendal. Det skal ikke være snakk om personskade.

**ARENDAL: Festbråk

05.13:** Det rapporteres om bråk fra en fest i Stuenesveien på Saltrød i Arendal. Politiet dukker opp, og festløvene demper seg.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

08.16:** En uregistrert Ford Mondeo stasjonsvogn, 97-modell, blir stjålet fra en garasje i Bjørndalsheia i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Catfight ordnet på stedet

08.18:** Det oppstår slåssing i en privatbolig i Ægirs vei, og politiet rykker ut for å megle mellom to jenter. Usemja blir ordna på stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

11.55:** Politiet får melding om at noen holder på å gjøre innbrudd i en bil som står i Marvika. To gutter er observert. Politiet rykker ut, og klarer og pågripe en av dem. Det er en lokal kar som er født på 70-tallet.

KRISTIANSAND: Biltyveri

En bil som stod parkert i Sørlandsparken har blitt stjålet. Det er snakk om en mørk Subaru Legacy. Bilen har registreringsnummer SD 32000. MANDAL: Innbrudd i bil

12.10: Det har vært innbrudd i en bil som har stått parkert ved et av båthusene i byen. Det er uvisst hva som er stjålet.

**BYGLAND: Grovt tyveri

12.23:** Ved Åraksbø i Bygland har det vært grovt tyveri i en hytte. Det skal være stjålet diverse antikviteter. Det er usikkert hvordan innbruddstyvene har kommet seg inn i hytta.

GRIMSTAD: Syklist kræsjet med bil

En syklist sykler rett i en bil som står parkert ved Fjære kirke. Det ender med at den kvinnelige syklisten får et kutt i ansiktet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i brakke

12.49:** Det har vært innbrudd i en brakke ved Kilden. Politiet har enda ikke oversikt over hva som er stjålet, men trolig er en pc savnet.

**KRISTIANSAND: Tyveri og villskap

14.07:** Ei 17 år gammel jente ringer politiet og forteller at hun noe før er frastjålet mobil av en person av utenlandsk opprinnelse i Vestre Strandgate. Mannen forsvinner fra stedet, men blir pågrepet i forbindelse med annen sak senere (se lenger ned).

**KRISTIANSAND: Tyveri

14.15:** Politiet får melding om tyveri av bil i Tretjønnveien, som må ha skjedd natt til søndag. Det er også stjålet en sykkel fra garasjen.

**KRISTIANSAND: Villskap

14.15:** Politiet rykker ut til Sletheiveien hvor en 28 år gammel kristiansander av utenlandsk opprinnelse forsøker å trenge seg inn i en leilighet. Det viser seg at mannen har mobiltelefonen som tidligere ble stjålet i Kvadraturen. Han er krakilsk og politiet mener han er i sterk mental ubalanse og fremstiller ham for behandling i psykiatrien. Psykiatrien melder at han ikke er syk nok, og mannen er plassert i arresten til mandag.

**FROLAND: Tyveri

14.19.** Fra Hauglandsheia har noen stjålet et sveiseapparat fra en garasje.

**EVJE OG HORNNES: Tyveri

14.48:** Politiet får melding om at det i løpet av helgen er stjålet fire sommerdekk på aluminiumsfelg og en stor, blå høytrykkspyler fra gocartbanen i Hornnes.

**KRISTIANSAND: Samboervold

16.23:** Politiet rykker ut til en leilighet i Slettheiveien. En kvinne melder fra om at en tidligere samboer har utøvd vold mot henne. Mannspersonen er ikke på stedet når politiet kommer fram, men han er nå etterlyst og vil bli forsøkt pågrepet.

**KRISTIANSAND: Ville bare sove

17.38:** En kvinne ringer fra Kronprinsens gate og sier det er uvedkommende på loftet. Politiet rykker ut og finner helt riktig en kvinne på loftet. Men hun sier hun bare forsøkte å finne et sted å sove. Politiet trodde henne på det, og hun fikk gå. Hvor hun til slutt fant et sted å sove, vites ikke.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i hus

19.59:** Ekteparet kommer hjem fra hyttetur og oppdager at ubudne gjester har vært på besøk i helgen. Skuffer og skap er trukket ut - og huset er enevendt, men det er ikke gjort hærverk. Alt av smykker er stjålet. Politiet bruker søndag kveld på å sikre spor. Astrids vei har vært uten gatelys de siste dagene. Det kan være derfor tyver har funnet det trygt nok å gjøre innbrudd.

**GRIMSTAD ribbet moped

20.26** Politiet oppdager en moped i Ole Pedersens vei på Fevik. Mopeden er helt ribbet for deler. det er til og med umulig å si hvilket merke den var. Politiet vil undersøke denne saken videre mandag.