AGDER: Her er oversikt over meldinger til politiet tirsdag formiddag.

**Søgne: Trolig innbrudd

07.50** meldes det som trolig er innbrudd i to ulike båter i Salta båthavn. Det er usikkert hva som eventuelt er blitt stjålet.

**Birkenes: Grovt tyveri

09.40** melder en huseier om at det er stjålet smykker fra boligen på Birkeland. Innbruddet har trolig skjedd 17. desember.

**Vennesla: Stjal varmepumper

Noe senere** melder bedriften Stone i Vennesla om grovt tyveri. Fra et lager er flere varmepumper med tilhørende utstyr forsvunnet.

— Da vi kom i morges oppdaget vi at noen har brutt seg inn gjennom porten og så tømt det vi hadde igjen av varmepumper, sier daglig leder Glenn Janner til fvn.no.

Men det var litt hell i uhellet. Tyvene slo nemlig til på et gunstig tidspunkt, bedriften har nemlig ikke bestilt så mange pumper før jul. Janner har foreløpig ikke oversikt over hvor mange pumper som ble stjålet, men verdiene som er stjålet er anslått til mellom 50.000 og 100.000 kroner.

  • Tyvene får en fin julepresang, så vi får håpe pumpene varmer godt, sier Janner ironisk.

Iveland: Tyveri

10.10 får politiet beskjed om at drivstoff er stjålet fra en pumpe på Joker Skaiaa.

**Lillesand: Grovt tyveri

10.56** ringer en bileier og forteller at en tv-skjerm er forsvunnet fra en bil som sto parkert ved Møglestu.

MANDAL: Lastebil i grøfta - sperret E 39

**GJERSTAD: Kjørte uten førerkort

14.15** En 37 år gammel mannlig bilist fra Risør-området ble stoppet uten gyldig førerkort. Bilen ble avskiltet på grunn av begjæringer.

**MARNARDAL: Kjørte i bussbu og stakk

15.48** En 18 år gammel mann fra Marnardal kjørte ned en bussbu ved Terrengtransports lokaler på riksvei 455. Han stakk av i bilen etterpå, men hendelsen ble observert av et vitne som kontaktet politiet. Politiet fikk tak i mannen på telefon, og da innrømmet han alt. Hendelsen vil sannsynligvis ikke bli fulgt videre opp av politiet.

VENNESLA: Bil i autovernet på Hægeland