KVINESDAL: — Tilstanden til mannen er ustabil, og han er hardt skadet. Han ligger nå til en omfattende operasjon ved Stavanger universitetssykehus, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Arne Arnesen til fvn.no.

Føreren var alene i bilen da ulykken skjedde. Ifølge politiet skal mannen ha vært ved bevissthet da han ble hentet av ambulansepersonell, og 43-åringen skal ha klaget over smerter i beinregionen.

Føreren, som er fra Kvinesdal, kjørte en Mercedes da han havnet i fjellveggen på gamle E 39, mellom Feda og Angholmen. I stedet for å følge den slake venstresvingen, kjørte bilen rett frem og krasjet i fjellveggen. Det var kun denne ene bil involvert i kollisjonen.

Hele frontpartiet på bilen var sammenklemt etter ulykken, og frontruta var knust.

Tidligere i dag ble det opplyst at mannen satt fastklemt i bilen. Dette stemmer ikke.

Opprinnelig skulle føreren blitt fløyet i luftambulanse som kom fra Arendal, men ifølge Avisen Agder måtte helikopteret snu på grunn av vanskelige værforhold. Den skadede måtte derfor kjøres til sykehus i Flekkefjord i påvente av et redningshelikopter fra Sola som skal fly vedkommende til Stavanger Universitetssjukehus.

Politiet fikk melding om kollisjonen klokken 13.07. Det oppsto ingen trafikale problemer som følge av ulykken.

Fvn.no kommer tilbake med mer.

UNDERSØKER: Politiet undersøker stedet etter ambulansen hadde tatt med personen som satt i bilen. Foto: Torbjørn Witzøe