**KRISTIANSAND: Brann i container

00.27** Brannvesenet måtte slukke en brann i en container ved Prix-butikken i Gullveien. Ingen er mistenkte etter brannen.

**GRIMSTAD: Tre pågrepet i bil

03.10** Politiet rykket ut etter melding om at en bil hadde kjørt i grøfta på E 18 ved Statoil-stasjonen. Motoren var i gang, men det var ingen personer å se ved bilen. Det viste seg imidlertid at bilen var meldt stjålet, og etter nærmere undersøkelser i området fant politiet tre personer i en uregistrert bil. Føreren var påvirket, og måtte avlegge utåndingsprøve. De to andre ble satt i arresten. På den ene av de tre fant politiet et studentkort tilhørende eieren av den stjålne bilen.

**MANDAL: Innbrudd i bil

05.01** En bil som stod parkert ved en bolig på Skinnermoen fikk vindusruten knust. Det er foreløpig uklart hva som er stjålet.

**MANDAL: Innbrudd i bolig

05.15** Da bikkja til huseieren ved Oksevollen bjeffet, oppdaget vedkommende at en mannsperson hadde tatt seg inn i huset hans. Tyven fikk med seg to bager med tyvegods, og stakk fra stedet på sykkel. Kort tid etter fant en politipatrulje hjulspor etter sykkelen, og både sykkelen og tyvegodset ble funnet. Ingen er foreløpig mistenkt for innbruddet.

KRISTIANSAND: Biltyv kunne fått lett flukt

**FLEKKEFJORD: Innbrudd på legekontor

05.55** En 23 år gammel kvinne ble pågrepet av politiet etter et innbrudd ved et legekontor i Flekkefjord sentrum. Også to andre navngitte personer ble observert.

SØGNE: Stjal bil

07.46: En sølvfarget Wolkswagen golf med registreringsnummer PX 39370 har blitt stjålet fra Øygarden i Søgne i løpet av natten. Det har også vært innbrudd i fire biler på Øygardsheia. Politiet tror det er samme mann som står bak disse forholdene. De jaktet på mannen på Bråvann fredag morgen.

EVJE: Grovt tyveri på Evjemoen

08.20: Noen har i løpet av natten brutt seg inn i lokalene til Setesdal mat. En kjøledør er brutt opp, og to stasjonære pcer er foreløpig meldt stjålet. Lensmannen i Evje etterforsker saken.

KRISTIANSAND: Stjal bil

09.11: En grønn Renault Marea med registreringsnummer PP 20470 har i løpet av natten blitt stjålet fra Voie i Vågsbygd.

ARENDAL: Stjal stereoanlegg fra bil

09.21: Det har i løpet av natten vært innbrudd i en bil ved Løvdal Auto. Et stereoanlegg til en verdi av 10.000 kroner er stjålet.