KRISTIANSAND: Han får ikke på noen måte oppsøke, forfølge eller ta kontakt med henne. Og samvær med deres to felles barn må finne sted gjennom en tredje person.

36-åringen og kvinnen har vært separert siden 2000. De har to barn sammen. Etter separasjonen har mannen flere ganger gått løs på kvinnen og truet med å drepe henne om hun ikke flytter fra landet med barna.

Sparket, slo og lugget

Kvinnen har forklart at 36-åringen ved en anledning i 2006 både slo henne i ansiktet, sparket henne flere ganger i kroppen, samt tok kvelertak på henne da han oppsøkte henne og barna.

Ved en annen anledning, som fant sted i 2007, lugget og sparket han henne i beina. Flere ganger etter dette har han også plaget henne og fremsatt drapstrusler.

Ønsket ikke å forklare

Mannen har ikke ønsket å forklare seg nærmere om det han er anmeldt for. Det er kvinnen selv som har ytret et ønske om besøksforbud. Retten har dermed konstatert at fornærmedes forklaring og en legeerklæring gir grunn til å tro at kvinnen kan bli utsatt for straffbart forhold eller fredskrenkelse.