**KRISTIANSAND: Tatt for biltyveri

23.17:** En melder ringer politiet for å melde fra om en bil som står parkert i Breimyrveien. Melder lurer på om det kan være snakk om en stjålet bil. To personer gikk fra bilen. Politiet rykker ut og pågriper to personer, som blir arrestert for biltyveri. De pågrepne er 23 og 24 år.

**ARENDAL: Innbrudd

00.09:** Fra Nævisdal i Arendal meldes det fra om at det har vært uvedkommende inne på et nybygg under oppføring. Det er foreløpig uklart om det er stjålet noe, men de som arbeider på stedet vil ta en sjekk når de kommer på jobb. Det var noen bruddspor på en dør på stedet.

KRISTIANSAND: Bilskilttyveri

En bileier hadde parkert bilen sin på Mekken mens han var på en tur til Danmark. Ved ankomst Kristiansand finner bileier ut at begge skiltene, PP90311, på bilen er stjålet.

**KRISTIANSAND: Tatt på fersken

01.36:** En politipatrulje tar to taggere med sprayboksene i handa i Voiebyen. Tagging er ikke noe lovens lange arm setter så stor pris på, så dermed må de to taggerne, på henholdsvis 17 og 19 år, regne med å bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Bråk ved McDonalds

02.53:** Politiet mottar en klage på bråk ved McDonalds i Markens gate. Det hele ender med at en 27-åring blir tatt med til arresten. 27-åringen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**SØGNE: Stjålet sykkeø

02.51:** I Klepplandsveien i Søgne kommer en 41 år gammel mann syklende på en stjålet sykkel, og blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Mistenkt for tyveri

02.49:** Politiet stopper en bil for kontroll på Stoa i Arendal. Hvorvidt bilisten har førerkort eller ikke er litt uklart, men han er i alle fall mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Det ble også funnet noe amfetamin i bilen, og politiet dermed bestemte politiet seg for å taue inn bilen for en nærmere sjekk. Den 29 år gamle arendalitten som kjørte bilen er også i besittelse av flere førerkort og bankkort som ikke er hans, og i bilen blir det også funnet noen gullsmykker. Politiet mistenker dermed at 29-åringen står bak noen innbrudd i går kveld. Den pågrepne bilisten ble satt i arresten.

**RISØR: Kjørte av veien

03.59:** Politiet får melding om at en bil har kjørt av veien ved Risøya folkehøyskole i Risør. Det er kun snakk om lettere skader, og det er heller ingen mistanke om at bilføreren skal ha kjørt i beruset tilstand.

**KRISTIANSAND: Knuste ruter

05.52:** Politiet får melding om at to store glassruter er knust på en adresse i Vestre strandgate. Stedet blir sikret.