Frykter litauiske bander igjen

VENNESLA: Like over klokken 01 natt til fredag fikk politiet melding om at litauere hadde sjålet diesel fra en gård på Øvrebø. Ifølge tipserne var bilene registrert med litauske skiltnummere.

Øvrebø var i lang tid plaget av litauske bander som stod for en serie innbrudd i området. Det ble opprettet et borgervern som har tatt problemene i egne hender.

Bilbrann på skytebane

GRIMSTAD: Ved 01.30 tiden fikk politiet melding om at naboer hørte geværskudd fra skytebanen på Imenes i Grimstad. Politiet dro til stedet og fant en bil som stod i full fyr. Ifølge politiet var det, på grunn av flammene, umulig å se hva slags bil det var. Forholdet blir fulgt opp i løpet av fredagen.

Fyll på byen

KRISTIANSAND: Politiet måtte kjøre en 24 åring i drukkenskapsarrest da han ikke kunne oppføre seg på et av byens utesteder. Innbringelsen skjedde 02.21. Russebråk i Flekkfjord

FLEKKEFJORD: En rasende person ringte politiet ved 02.30 tiden. Ifølge mannen hadde russ ødelagt taket på bilen hans. Opptakten skal ha vært en krangel mellom russen og andre personer. Politiet rykket ut og ordnet opp på stedet.

Vekter truet med saks

KRISTIANSAND: En vekter fra Securitas overrasket en suspekt mann på Color Line-området ved 02.30 tiden natt til fredag. Ifølge vekteren forsøkte mannen å stikke av. Da la vekteren på sprang etter mannen, som truet med ei saks. Vekteren tilkalte politiet som pågrep mannen og satte ham i arrest. Forholdet er anmeldt.

Automattyveri på bensinstasjoner

ARENDAL: I løpet av natten har bensinstasjonen ved Strømmen og Harebakken vært besøkt av tyver. På begge stedene ble det gitt samme signalement av gjerningsmannen. En person skal ha kommet kjørende på en firehjuling i begge tilfellene. På Strømmen tok tyven seg inn ved å knuse ei rute. Det er usikkert hva som er stjålet på begge steder, men mye kan tyde på at tyven var ute etter penger fra spilleautomater.

Slagsmål ved NSB

KRISTIANSAND: Ved 03.30 tiden fikk politiet melding om at det var brutt ut slåsskamp ved jernbanestasjonen i Kristiansand.

Innbrudd i butikk

ARENDAL: Tyver brøt seg inn i Ica Maxis i Arendal ved 05.00 tiden natt til fredag. Ifølge politiet tok tyvene seg inn i bygningen ved å bryte opp inngangsdøra og knuse ei rute.

Avskilting av bil

KRISTIANSAND: En bil ble avskiltet av politiet i Rådhusgata i Kristiansand. I følge politiet hadde bilen avskiltningsbegjæring og falsk oblat.

Bil stjålet

GRIMSTAD: En Opel Astra er stjålet fra Grooseveien i Grimstad. Bilen har registreringsnummer PX 30806. Grovt tyveri fra bedrift

LYNGDAL: En mengde verktøy er stjålet fra Birkeland bruk i Lyngdal. Tyvene tok seg inn på området ved å kjøre en truck gjennom et gjerde. Politiet har så langt ingen mistenkte i saken.