Richie, som har fått mer omtale for sin sykelige tynnhet og påståtte spiseproblemer enn for sine moteklær, fikk etter to år nok av sin personlige stylist — og også nære venn - Rachel Zoe.Zoe (35) har vært omdiskutert i bransjen, og har vært beskyldt for å markedsføre usunne kroppsidealer: Listen hennes over syltynne klienter inkluderer Mischa Barton og Lindsay Lohan, som begge har gått kraftig ned i vekt siden de tok skrittet opp i A-kjendisligaen.

Nicole ønsket nå å «omgi seg selv med positive mennesker og innflytelser», sier en kilde til Us. En annen venn av Nicole Richie sier at hun ikke stolte på Zoe lenger.

Richies nye stylist er Zoes argeste konkurrent og heter Christina Erlich. Hun kler opp skuespillere som Jessica Biel og Penélope Cruz. Og blant Erlichs første oppdrag var å finne rette antrekk for Richie sist uke på American Music Awards, noe som endte opp med en lekker, kort sølvkjole.

Nicole fikk kraftig ros for kjolen så vel som for sitt nye og smule sunnere - og rundere - utseende, og det får være trøsten når Rachel Zoe nå slår tilbake mot avskjedigelsen:

En kilde nær den sparkede stylisten sier nemlig til New York Post at Zoe hadde «opptrådt som en venn og uttrykt sin bekymring overfor Nicole om hennes livsstil, og Nicole ønsket ikke å høre på henne». Zoes venn legger også inn et spark til Paris Hilton, som Nicole Richie nå har funnet tilbake til:

— Skulle Paris Hilton være en god innflytelse? Ærlig talt, sier kilden. (©NTB)