ARENDAL: — Søket er avsluttet uten funn, og det vil heller ikke bli tatt opp igjen i morgen. Vi har ingen flere steder å lete, hvis ikke vi mottar nye opplysninger og tips fra personer, forklarer Frank Solås, operasjonsleder i Agder politidistrikt.

Det har vært vanskelige forhold for dem som leter etter den savnede familiefaren. Styrkene i Sivilforsvaret har vært utstyrt med brodder for å kunne ta seg fram på det glatte føret.

På grunn av dårlig vær i går ble søk med helikopter innstilt. Til tross for at over hundre mennesker fra både politiet, speidere, hjelpekorps, sivilforsvaret og frivillige har vært i sving, har det ikke lyktes å oppdrive Andreassen.

Familiefaren forlot hjemmet sitt på Myra i Arendal mandag. Siden har han ikke gitt lyd fra seg, og tirsdag kveld meldte familien ham savnet.

— Torsdag formiddag hadde vi omtrent 100 mennesker som søkte etter ham. Både politiet, speidere, hjelpekorps, sivilforsvaret og frivillige var i sving, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen i Agder politidistrikt.

Letemannskapet søkte i en drøy kilometers omkrets av hjemmet på Myra.

— I tillegg snakker vi med venner, familie og bekjente for å kartlegge situasjonen rundt forsvinningen, sier Jørgensen.