EVJE: Klokken 22:04 fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av veien i Dåsvannsdalen i Evje på vei til Bortelid. Førere fikk mindre personskader.

GRIMSTAD: Sent mandag kveld stoppet politiet i Grimstad en 19 år gammel kvinne, mistenkt for promillekjøring. Det er tatt utvidet blodprøve av 19-åringen.

KRISTIANSAND: Like etter klokken elleve mandag kveld fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av riksvei 401 ved Rona. Meldingen gikk ut på at en person satt fast i bilen, men da politiet kom til stedet hadde førere tatt seg ut av bilen på egenhånd. Det var en kvinne som kjørte bilen. Hun skal ikke ha fått personskader, men ble tatt med til legevakta i Kristiansand for sjekk.

KRISTIANSAND: Like før midnatt mandag fikk politiet melding om bråk utenfor utestedet Quarten bar og nattclub i Markens gate. En guttegjeng skal ha havnet i en verbal krangel med vaktene ved stedet, som følte seg truet og dermed tilkalte politiet. Det er usikkert om forholdet vil bli anmeldt.

ARENDAL: Også i Arendal har det vært bråk ved et utested. To gutter i 20-årene slo seg vrange etter at de ble nektet servering. Den ene gutten endte opp med å bli anmeldt for urinering på offentlig sted.

ARENDAL: To biler kolliderte på E 18 natt til mandag. Ulykken skjedde like før klokken ett ved Longum, øst for Arendal. Det skal ikke ha blitt noen personskader, men politiet måtte rykke ut til stedet for å bistå med utfylling av skademelding. Den ene føreren nektet nemlig å oppgi personalia.

KRISTIANSAND: Etter en kontroll av en bil i Kristiansand like før klokken halv to natt til mandag, kom politiet over to personer i 20-årene som var i besittelse av narkotika. Det dreide seg om en 22-åring og en 26-åring. De er begge anmeldt for forholdet.

MANDAL: Like før klokken fem tirsdag morgen kom en 49 år gammel kvinne inn på legevakta i Mandal med skader i ansiktet. Hun hevdet å ha blitt slått ned utenfor en pub i Mandal.