Dette skjedde natt til søndag: Slåsskamper og fyll

Flere voldsepisoder, fyllekjøring og ordensforstyrrelser har gitt politiet en ganske travel natt.

KRISTIANSAND: Like over midnatt måtte politiet bortvise en person fra sentrum etter at vedkommende hadde vært i klammeri med dørvaktene på et utested. Etter at personen nektet å etterkomme politiets pålegg, endte det i stedet med overnatting i arrest.

En time senere ble en mann og en kvinne bortvist fra sentrum på grunn av ordensforstyrrelse.

Ved fire-tiden måtte tre personer kjøres til sjekk på sykehuset etter å ha vært involvert i en slåsskamp i sentrum. Hendelsesforløpet er uklart, men politiet har opprettet sak på forholdet og etterforsker videre.

Omtrent samtidig ble en mann innbragt til arrest etter å ha knust et vindu. Mannen nektet å etterkomme politiets pålegg og sak opprettes.

I morgentimene søndag har politiet også avholdt promillekontroll på Bjørndalssletta. 51 førere ble kontrollert, ingen reaksjoner.

SØGNE: Rundt kl 01 måtte en politipatrulje rykke ut for å dempe en høylydt fest på en privat adresse.

LYNGDAL: Ved to-tiden rykket politiet ut etter melding om et trafikkuhell ved FV 4102. En bil hadde kjørt ut på et jorde, men ingen personskade. Bilfører mistenkes for promille, og ble tatt med til legevakt for nødvendige prøver.

ARENDAL: En beruset mann ble ved to-tiden tatt med av politiet etter at han hadde tatt seg inn i feil bolig. I følge en twitter-melding fra Agder politidistrikt, sover mannen videre i arrest.

Samtidig måtte politiet avslutte en fest på Hisøy på grunn av høy musikk, og like etter ble en person bortvist fra sentrum etter å ha oppført seg dårlig overfor andre gjester og dørvakter ved et utested i sentrum. En mann ble anmeldt for urinering på offentlig sted.

Både i Grimstad og i Lillesand ble flere personer bortvist fra sentrum etter ordensforstyrrelser og dårlig oppførsel mot andre personer. I Tvedestrand ble en person anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort. I Kvinesdal ble det avholdt trafikkontroll natt til søndag, 23 kjøretøy ble kontrollert, men ingen reaksjoner.

Les hele saken med abonnement

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.